Ani jsem si toho nevšimnul. Ty tam máš tři střelce.PaToM wrote:Hmm, takže pozerám, že do hry o kráľa strelcov sa zapojili aj ďalší dvaja útočníci z B-tímu, ktorí sa tiež chcú predviesť.
Nekopnem si buben 22?
Moderator: Czech Moderators
- 
				mrakoplas44
 - Member of the Soccer Project Association

Re: O Prokoplej buben 12 - Jsme komplet.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
						1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
- 
				Mazzy

No Boost  -  Sokol Čejč  =  4:0  (136:93)
3' Vice Spencer
11' Thiago deCássio Alves
14' David Annys
34' Thiago deCássio Alves
Dalsi zapas probehl opet v nasi rezii, ale bohuzel uz jen bez naseho nejlepsiho strelce Nauma. Te uz je nejspise mimo na cely turaj.

3' Vice Spencer
11' Thiago deCássio Alves
14' David Annys
34' Thiago deCássio Alves
Dalsi zapas probehl opet v nasi rezii, ale bohuzel uz jen bez naseho nejlepsiho strelce Nauma. Te uz je nejspise mimo na cely turaj.
- 
				tosa_CZ

Jaj, škodááá! Dneska do derby s Romanem jsem ho zapomněl postavit a kvůli tomu nevyhrál, poněvadž on by ten rozhodující gól dal...mrakoplas44 wrote:Cyril 'Pupajdevič' Denisovpupajdi13 wrote:Mě taky ne ... jelikož ten pohárek v pripade výhry Toši pošleš podle přezdívky ---- tedy měmrakoplas44 wrote: Jenom že tento ročník to bude můj střelec který bude na konci držet v ruce pohárek, ale když to přeci jenom bude tosa tak mi to vadit nebude.![]()
No jo.
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 2:2 1FC Mrakoplaš
(138:132)
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
						t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
- 
				mrakoplas44

Máš kliku že jsem na dovolený a byl jsem bez netu jinak bych tě rozsekal.tosa_CZ wrote: Jaj, škodááá! Dneska do derby s Romanem jsem ho zapomněl postavit a kvůli tomu nevyhrál, poněvadž on by ten rozhodující gól dal...
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 2:2 1FC Mrakoplaš
(138:132)
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
						1FC Mrakoplaš
F.59
- 
				impossible

SnaiperS  1 - 7 Mission Impossible  
2' 0 - 1 Christoffer 'volný' Øren
15' 1 - 2 Christoffer 'volný' Øren
23' 1 - 3 Christoffer 'volný' Øren
26' 1 - 4 Ibson 'na sebeson' Lopes Pereira
32' 1 - 5 Christoffer 'volný' Øren
42' 1 - 6 Ibson 'na sebeson' Lopes Pereira
53' 1 - 7 Daniel 'na sebe' Šeda
Poslat do zapasu utocnika s moralkou 55 byl celkem risk, ale vyplatil se. Odvdecil se vykonem 51
 a 4 goly 
Navic jeste se spatnym ind. pokynem

Poslat do zapasu utocnika s moralkou 55 byl celkem risk, ale vyplatil se. Odvdecil se vykonem 51
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

- 
				pupajdi13

FC unREAL Ostrava.....	0 : 2.....	 FC Letenská šlechta
120 : 134
Henrique '=Ben=' Adolfo
Simbad '=tuleň´=' Boskovic
Bohužel naše skupina nemá žádné odpadlíky-přestavby a tak sbíráme goly jen pozvolna...ale přece,opět jsem nasadil system 2 nej hroty a opět se oba prosadili.
Po 3 zápasech vedeme tabulku s plným počtem bodů.

120 : 134
Henrique '=Ben=' Adolfo
Simbad '=tuleň´=' Boskovic
Bohužel naše skupina nemá žádné odpadlíky-přestavby a tak sbíráme goly jen pozvolna...ale přece,opět jsem nasadil system 2 nej hroty a opět se oba prosadili.
Po 3 zápasech vedeme tabulku s plným počtem bodů.
- 
				husic
 - Team President

TJ Barca Nyrany  2 - 2	 Husičova 11 (124:127  
 )
Takhle ani nepostoupíme ze skupiny...
Obhájit nejlepšího střelce už se nám nepodaří určitě.

Jinak, oznámení o zásilce na poště už mám, takže se to pokusím dneska vyzvednout

Takhle ani nepostoupíme ze skupiny...
Obhájit nejlepšího střelce už se nám nepodaří určitě.
Jinak, oznámení o zásilce na poště už mám, takže se to pokusím dneska vyzvednout
Nám se přesně tohle nepovedlo...impossible wrote:SnaiperS 1 - 7 Mission Impossible
Poslat do zapasu utocnika s moralkou 55 byl celkem risk, ale vyplatil se. Odvdecil se vykonem 51a 4 goly
FK VIKTORIA OREŠANY - Team Herbalife 1:8 (68:126)
I přesto, že jsme do zápasu nastoupili s jediným hrotem, vstřelil náš útočník jediný gól. O osm branek se podělilo celkem pět střelců a žádný z nich nedal více, než dva góly...
Nicméně z pohledu postupových ambicí jsme na tom po polovině turnaje výborně a postup z druhého místa by nám neměl uniknout.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
						Návrat ke kořenům
Tak my jsme nakonec byli schopní poslat do zápasu velmi silnou sestavu.Mccgrady wrote:UŽ SE NA TEN ZÁPAS MOC TĚŠÍMBig El wrote:Stratovarius - Sparta Praha Am. 4:0 (124:76)
Pohodová výhra kombinovaného B/C týmu. O první místo se nejspíš střetneme s MccGradym.![]()
![]()
![]()
Stratovarius - Mccgrady City Football team 2:1 (136:133)
Hlavními postavami zápasu byli dva muži. Prvním byl 37% sudí Frederik Pots, který si nejspíš musí něco kompenzovat vysokým egem a oběma hráčům poslal do sprch hráče po přímých redkách. MccGradymu v 30.minutě, nám v 78. Paradoxně oba týmy dokázaly po poslání do deseti vstřelit branky. MccGrady vyrovnával v 37.minutě na 1:1, Marek Blažek v 87.minutě rozhodl ngólem na 2:1. Ten byl také mužem zápasu č. 2, když vstřelil oba góly domácích. Postup by nám už uniknout neměl a vzhledem ke skóre by měl být i z 1.místa, ačkoli o tom se nejspíš definitivně rozhodne v posledním kole ve vzájemné odvetě.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
						Návrat ke kořenům
- 
				Papa Bouba Diop

Já se to pokusil vyřešit šalamounsky a svého nejlepšího střelce jsem nasadil jako jediného hrota i když je to LF  
 na výhře 3:0 se podílel 2 brankami, těžko říct jak by to dopadlo při běžném rozestavení a při lepším výkonu  

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
No jo. Ten můj byl taky jedinej hroťák - a dokonce CF - a přesto dal z osmi gólů jedinýPapa Bouba Diop wrote:Já se to pokusil vyřešit šalamounsky a svého nejlepšího střelce jsem nasadil jako jediného hrota i když je to LFna výhře 3:0 se podílel 2 brankami, těžko říct jak by to dopadlo při běžném rozestavení a při lepším výkonu
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
						Návrat ke kořenům
- 
				Papa Bouba Diop

holt musíš nasazovat do zálohy někoho s horší střelbou než co má tvůj útočníkBig El wrote:No jo. Ten můj byl taky jedinej hroťák - a dokonce CF - a přesto dal z osmi gólů jedinýPapa Bouba Diop wrote:Já se to pokusil vyřešit šalamounsky a svého nejlepšího střelce jsem nasadil jako jediného hrota i když je to LFna výhře 3:0 se podílel 2 brankami, těžko říct jak by to dopadlo při běžném rozestavení a při lepším výkonu
![]()
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
Big El wrote:Tak my jsme nakonec byli schopní poslat do zápasu velmi silnou sestavu.Mccgrady wrote:UŽ SE NA TEN ZÁPAS MOC TĚŠÍMBig El wrote:Stratovarius - Sparta Praha Am. 4:0 (124:76)
Pohodová výhra kombinovaného B/C týmu. O první místo se nejspíš střetneme s MccGradym.![]()
![]()
![]()
Stratovarius - Mccgrady City Football team 2:1 (136:133)
Hlavními postavami zápasu byli dva muži. Prvním byl 37% sudí Frederik Pots, který si nejspíš musí něco kompenzovat vysokým egem a oběma hráčům poslal do sprch hráče po přímých redkách. MccGradymu v 30.minutě, nám v 78. Paradoxně oba týmy dokázaly po poslání do deseti vstřelit branky. MccGrady vyrovnával v 37.minutě na 1:1, Marek Blažek v 87.minutě rozhodl ngólem na 2:1. Ten byl také mužem zápasu č. 2, když vstřelil oba góly domácích. Postup by nám už uniknout neměl a vzhledem ke skóre by měl být i z 1.místa, ačkoli o tom se nejspíš definitivně rozhodne v posledním kole ve vzájemné odvetě.
Oba moc dobře víme, že zápas pan FREDERIK POTS rozhodl sám a to v 30. minutě kdy mi poslal hráče se 17% agresivitou rovnou do sprch...
p.s. taky za to ta černá svině dostale před halou pěkně do držky...to jen tak pro info
No, podle toho co jsem slyšel, tak chtěl aby jednou byl zájem celého stadionu upřený na něj. Něco mi ale říká, že o typ zájmu s kterým se setkal před stadionem nestál.Mccgrady wrote:Oba moc dobře víme, že zápas pan FREDERIK POTS rozhodl sám a to v 30. minutě kdy mi poslal hráče se 17% agresivitou rovnou do sprch...
p.s. taky za to ta černá svině dostale před halou pěkně do držky...to jen tak pro info
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
						Návrat ke kořenům
- 
				mrakoplas44

Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
						1FC Mrakoplaš
F.59