Nekopnem si buben 22?

Moderator: Czech Moderators

mrakoplas44
Member of the Soccer Project Association

Re: O Prokoplej buben 12 - Jsme komplet.

Post by mrakoplas44 »

PaToM wrote:Hmm, takže pozerám, že do hry o kráľa strelcov sa zapojili aj ďalší dvaja útočníci z B-tímu, ktorí sa tiež chcú predviesť. :mrgreen:
Ani jsem si toho nevšimnul. Ty tam máš tři střelce. :shock: Že bych už začal psát na balíček adresu? :mrgreen:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
Mazzy

Post by Mazzy »

No Boost - Sokol Čejč = 4:0 (136:93)

3' Vice Spencer
11' Thiago deCássio Alves
14' David Annys
34' Thiago deCássio Alves

Dalsi zapas probehl opet v nasi rezii, ale bohuzel uz jen bez naseho nejlepsiho strelce Nauma. Te uz je nejspise mimo na cely turaj.
No Boost

Image
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

mrakoplas44 wrote:
pupajdi13 wrote:
mrakoplas44 wrote: Jenom že tento ročník to bude můj střelec který bude na konci držet v ruce pohárek, ale když to přeci jenom bude tosa tak mi to vadit nebude. :wink:
Mě taky ne ... jelikož ten pohárek v pripade výhry Toši pošleš podle přezdívky ---- tedy mě 8)
Cyril 'Pupajdevič' Denisov
No jo. :shock:
Jaj, škodááá! Dneska do derby s Romanem jsem ho zapomněl postavit a kvůli tomu nevyhrál, poněvadž on by ten rozhodující gól dal...

1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 2:2 1FC Mrakoplaš
(138:132)
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

tosa_CZ wrote: Jaj, škodááá! Dneska do derby s Romanem jsem ho zapomněl postavit a kvůli tomu nevyhrál, poněvadž on by ten rozhodující gól dal...

1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 2:2 1FC Mrakoplaš
(138:132)
Máš kliku že jsem na dovolený a byl jsem bez netu jinak bych tě rozsekal. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

impossible

Post by impossible »

SnaiperS 1 - 7 Mission Impossible

2' 0 - 1 Christoffer 'volný' Øren
15' 1 - 2 Christoffer 'volný' Øren
23' 1 - 3 Christoffer 'volný' Øren
26' 1 - 4 Ibson 'na sebeson' Lopes Pereira
32' 1 - 5 Christoffer 'volný' Øren
42' 1 - 6 Ibson 'na sebeson' Lopes Pereira
53' 1 - 7 Daniel 'na sebe' Šeda

Poslat do zapasu utocnika s moralkou 55 byl celkem risk, ale vyplatil se. Odvdecil se vykonem 51 :D a 4 goly :)

Navic jeste se spatnym ind. pokynem 8)
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

FC unREAL Ostrava..... 0 : 2..... FC Letenská šlechta

120 : 134

Henrique '=Ben=' Adolfo
Simbad '=tuleň´=' Boskovic

Bohužel naše skupina nemá žádné odpadlíky-přestavby a tak sbíráme goly jen pozvolna...ale přece,opět jsem nasadil system 2 nej hroty a opět se oba prosadili.

Po 3 zápasech vedeme tabulku s plným počtem bodů.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
husic
Team President

Post by husic »

TJ Barca Nyrany 2 - 2 Husičova 11 (124:127 :roll: )
Takhle ani nepostoupíme ze skupiny...
Obhájit nejlepšího střelce už se nám nepodaří určitě. :(

Jinak, oznámení o zásilce na poště už mám, takže se to pokusím dneska vyzvednout 8)
Big El

Post by Big El »

impossible wrote:SnaiperS 1 - 7 Mission Impossible

2' 0 - 1 Christoffer 'volný' Øren
15' 1 - 2 Christoffer 'volný' Øren
23' 1 - 3 Christoffer 'volný' Øren
26' 1 - 4 Ibson 'na sebeson' Lopes Pereira
32' 1 - 5 Christoffer 'volný' Øren
42' 1 - 6 Ibson 'na sebeson' Lopes Pereira
53' 1 - 7 Daniel 'na sebe' Šeda

Poslat do zapasu utocnika s moralkou 55 byl celkem risk, ale vyplatil se. Odvdecil se vykonem 51 :D a 4 goly :)

Navic jeste se spatnym ind. pokynem 8)
Nám se přesně tohle nepovedlo...

FK VIKTORIA OREŠANY - Team Herbalife 1:8 (68:126)

I přesto, že jsme do zápasu nastoupili s jediným hrotem, vstřelil náš útočník jediný gól. O osm branek se podělilo celkem pět střelců a žádný z nich nedal více, než dva góly...

Nicméně z pohledu postupových ambicí jsme na tom po polovině turnaje výborně a postup z druhého místa by nám neměl uniknout.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Big El

Post by Big El »

Mccgrady wrote:
Big El wrote:Stratovarius - Sparta Praha Am. 4:0 (124:76)

Pohodová výhra kombinovaného B/C týmu. O první místo se nejspíš střetneme s MccGradym.
UŽ SE NA TEN ZÁPAS MOC TĚŠÍM :-) :-) :-)
Tak my jsme nakonec byli schopní poslat do zápasu velmi silnou sestavu.

Stratovarius - Mccgrady City Football team 2:1 (136:133)

Hlavními postavami zápasu byli dva muži. Prvním byl 37% sudí Frederik Pots, který si nejspíš musí něco kompenzovat vysokým egem a oběma hráčům poslal do sprch hráče po přímých redkách. MccGradymu v 30.minutě, nám v 78. Paradoxně oba týmy dokázaly po poslání do deseti vstřelit branky. MccGrady vyrovnával v 37.minutě na 1:1, Marek Blažek v 87.minutě rozhodl ngólem na 2:1. Ten byl také mužem zápasu č. 2, když vstřelil oba góly domácích. Postup by nám už uniknout neměl a vzhledem ke skóre by měl být i z 1.místa, ačkoli o tom se nejspíš definitivně rozhodne v posledním kole ve vzájemné odvetě.
Elnino Prague

Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

Já se to pokusil vyřešit šalamounsky a svého nejlepšího střelce jsem nasadil jako jediného hrota i když je to LF :lol: na výhře 3:0 se podílel 2 brankami, těžko říct jak by to dopadlo při běžném rozestavení a při lepším výkonu :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Big El

Post by Big El »

Papa Bouba Diop wrote:Já se to pokusil vyřešit šalamounsky a svého nejlepšího střelce jsem nasadil jako jediného hrota i když je to LF :lol: na výhře 3:0 se podílel 2 brankami, těžko říct jak by to dopadlo při běžném rozestavení a při lepším výkonu :)
No jo. Ten můj byl taky jedinej hroťák - a dokonce CF - a přesto dal z osmi gólů jediný :roll: :lol:
Elnino Prague

Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

Big El wrote:
Papa Bouba Diop wrote:Já se to pokusil vyřešit šalamounsky a svého nejlepšího střelce jsem nasadil jako jediného hrota i když je to LF :lol: na výhře 3:0 se podílel 2 brankami, těžko říct jak by to dopadlo při běžném rozestavení a při lepším výkonu :)
No jo. Ten můj byl taky jedinej hroťák - a dokonce CF - a přesto dal z osmi gólů jediný :roll: :lol:
holt musíš nasazovat do zálohy někoho s horší střelbou než co má tvůj útočník :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Big El wrote:
Mccgrady wrote:
Big El wrote:Stratovarius - Sparta Praha Am. 4:0 (124:76)

Pohodová výhra kombinovaného B/C týmu. O první místo se nejspíš střetneme s MccGradym.
UŽ SE NA TEN ZÁPAS MOC TĚŠÍM :-) :-) :-)
Tak my jsme nakonec byli schopní poslat do zápasu velmi silnou sestavu.

Stratovarius - Mccgrady City Football team 2:1 (136:133)

Hlavními postavami zápasu byli dva muži. Prvním byl 37% sudí Frederik Pots, který si nejspíš musí něco kompenzovat vysokým egem a oběma hráčům poslal do sprch hráče po přímých redkách. MccGradymu v 30.minutě, nám v 78. Paradoxně oba týmy dokázaly po poslání do deseti vstřelit branky. MccGrady vyrovnával v 37.minutě na 1:1, Marek Blažek v 87.minutě rozhodl ngólem na 2:1. Ten byl také mužem zápasu č. 2, když vstřelil oba góly domácích. Postup by nám už uniknout neměl a vzhledem ke skóre by měl být i z 1.místa, ačkoli o tom se nejspíš definitivně rozhodne v posledním kole ve vzájemné odvetě.

Oba moc dobře víme, že zápas pan FREDERIK POTS rozhodl sám a to v 30. minutě kdy mi poslal hráče se 17% agresivitou rovnou do sprch...

p.s. taky za to ta černá svině dostale před halou pěkně do držky...to jen tak pro info
Big El

Post by Big El »

Mccgrady wrote:Oba moc dobře víme, že zápas pan FREDERIK POTS rozhodl sám a to v 30. minutě kdy mi poslal hráče se 17% agresivitou rovnou do sprch...

p.s. taky za to ta černá svině dostale před halou pěkně do držky...to jen tak pro info
No, podle toho co jsem slyšel, tak chtěl aby jednou byl zájem celého stadionu upřený na něj. Něco mi ale říká, že o typ zájmu s kterým se setkal před stadionem nestál.
Elnino Prague

mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Image

Image
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”