Ani jsem si toho nevšimnul. Ty tam máš tři střelce.PaToM wrote:Hmm, takže pozerám, že do hry o kráľa strelcov sa zapojili aj ďalší dvaja útočníci z B-tímu, ktorí sa tiež chcú predviesť.

Moderator: Czech Moderators
Ani jsem si toho nevšimnul. Ty tam máš tři střelce.PaToM wrote:Hmm, takže pozerám, že do hry o kráľa strelcov sa zapojili aj ďalší dvaja útočníci z B-tímu, ktorí sa tiež chcú predviesť.
Jaj, škodááá! Dneska do derby s Romanem jsem ho zapomněl postavit a kvůli tomu nevyhrál, poněvadž on by ten rozhodující gól dal...mrakoplas44 wrote:Cyril 'Pupajdevič' Denisovpupajdi13 wrote:Mě taky ne ... jelikož ten pohárek v pripade výhry Toši pošleš podle přezdívky ---- tedy měmrakoplas44 wrote: Jenom že tento ročník to bude můj střelec který bude na konci držet v ruce pohárek, ale když to přeci jenom bude tosa tak mi to vadit nebude.![]()
No jo.
Máš kliku že jsem na dovolený a byl jsem bez netu jinak bych tě rozsekal.tosa_CZ wrote: Jaj, škodááá! Dneska do derby s Romanem jsem ho zapomněl postavit a kvůli tomu nevyhrál, poněvadž on by ten rozhodující gól dal...
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 2:2 1FC Mrakoplaš
(138:132)
Nám se přesně tohle nepovedlo...impossible wrote:SnaiperS 1 - 7 Mission Impossible
2' 0 - 1 Christoffer 'volný' Øren
15' 1 - 2 Christoffer 'volný' Øren
23' 1 - 3 Christoffer 'volný' Øren
26' 1 - 4 Ibson 'na sebeson' Lopes Pereira
32' 1 - 5 Christoffer 'volný' Øren
42' 1 - 6 Ibson 'na sebeson' Lopes Pereira
53' 1 - 7 Daniel 'na sebe' Šeda
Poslat do zapasu utocnika s moralkou 55 byl celkem risk, ale vyplatil se. Odvdecil se vykonem 51a 4 goly
Navic jeste se spatnym ind. pokynem
Tak my jsme nakonec byli schopní poslat do zápasu velmi silnou sestavu.Mccgrady wrote:UŽ SE NA TEN ZÁPAS MOC TĚŠÍMBig El wrote:Stratovarius - Sparta Praha Am. 4:0 (124:76)
Pohodová výhra kombinovaného B/C týmu. O první místo se nejspíš střetneme s MccGradym.![]()
![]()
![]()
No jo. Ten můj byl taky jedinej hroťák - a dokonce CF - a přesto dal z osmi gólů jedinýPapa Bouba Diop wrote:Já se to pokusil vyřešit šalamounsky a svého nejlepšího střelce jsem nasadil jako jediného hrota i když je to LFna výhře 3:0 se podílel 2 brankami, těžko říct jak by to dopadlo při běžném rozestavení a při lepším výkonu
holt musíš nasazovat do zálohy někoho s horší střelbou než co má tvůj útočníkBig El wrote:No jo. Ten můj byl taky jedinej hroťák - a dokonce CF - a přesto dal z osmi gólů jedinýPapa Bouba Diop wrote:Já se to pokusil vyřešit šalamounsky a svého nejlepšího střelce jsem nasadil jako jediného hrota i když je to LFna výhře 3:0 se podílel 2 brankami, těžko říct jak by to dopadlo při běžném rozestavení a při lepším výkonu
![]()
Big El wrote:Tak my jsme nakonec byli schopní poslat do zápasu velmi silnou sestavu.Mccgrady wrote:UŽ SE NA TEN ZÁPAS MOC TĚŠÍMBig El wrote:Stratovarius - Sparta Praha Am. 4:0 (124:76)
Pohodová výhra kombinovaného B/C týmu. O první místo se nejspíš střetneme s MccGradym.![]()
![]()
![]()
Stratovarius - Mccgrady City Football team 2:1 (136:133)
Hlavními postavami zápasu byli dva muži. Prvním byl 37% sudí Frederik Pots, který si nejspíš musí něco kompenzovat vysokým egem a oběma hráčům poslal do sprch hráče po přímých redkách. MccGradymu v 30.minutě, nám v 78. Paradoxně oba týmy dokázaly po poslání do deseti vstřelit branky. MccGrady vyrovnával v 37.minutě na 1:1, Marek Blažek v 87.minutě rozhodl ngólem na 2:1. Ten byl také mužem zápasu č. 2, když vstřelil oba góly domácích. Postup by nám už uniknout neměl a vzhledem ke skóre by měl být i z 1.místa, ačkoli o tom se nejspíš definitivně rozhodne v posledním kole ve vzájemné odvetě.
No, podle toho co jsem slyšel, tak chtěl aby jednou byl zájem celého stadionu upřený na něj. Něco mi ale říká, že o typ zájmu s kterým se setkal před stadionem nestál.Mccgrady wrote:Oba moc dobře víme, že zápas pan FREDERIK POTS rozhodl sám a to v 30. minutě kdy mi poslal hráče se 17% agresivitou rovnou do sprch...
p.s. taky za to ta černá svině dostale před halou pěkně do držky...to jen tak pro info