Hippopotamus wrote:2 týždne dozadu som predal RMko za 19,2M jednému Belgánovi. Dnes ho predal Mccgradymu za 14,5M. Tak dúfam, že neskončíme ako svojho času dvaja Rumuni, nakoľko si s Mccgradym dosť často zastupujeme tímy...
pupajdi konej
Prosim před zabanováním převést nějakou tu stovečku milionů ke mně, díky
Hippopotamus wrote:2 týždne dozadu som predal RMko za 19,2M jednému Belgánovi. Dnes ho predal Mccgradymu za 14,5M. Tak dúfam, že neskončíme ako svojho času dvaja Rumuni, nakoľko si s Mccgradym dosť často zastupujeme tímy...
pupajdi konej
Prosim před zabanováním převést nějakou tu stovečku milionů ke mně, díky
Ty máš těď prachy ode mně a já potřebuju na toho tvýho útočníka....takže ke mě
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
no přišli na Tebe pěkná udání , na to ted koukám.
edit : co se týká toho hráče "Alexander Amachaibou " tak dost nechapu smysl proč si ho Ben kupoval ....aby ho o pár dní později prodal se ztrátou 5M
Mám od Bena středního utočníka a docela dobře ho už znám, tenhle tah ale moc nechápu.....ještě že jste toho takhle neprotáhli přes nějakého čecha
Edit 2 : pro všechny manažery , pokud si s někým hlídáte tým , sledujte občas při nákupu historii kupovaného hráče , jestli kupovaný hráč nemá ob jednoho majitele zpět právě tým,který jste zastupovali ......při rychlem sledu událostí prodeje takového hráče , který by skončil za výhodnější peníze, než byl puvodní prodej u Vás a dalších okolností ( stejná národnost atd) - mohl by z toho být solidní problem - je to pouze doporučení , sledovat co kupuju a odkud kupuju....stejně tak jako kam prodávám.
Názorný příklad máte právě ted tady u trejdu,který jsem popsal.
Jednoduchy, cepicim zase hrablo, 3 dny po tom nakupu, ho riznul random a zacal to rozprodavat. Udelal to uz takhle i kdyz kopal v Acku, je natom stejne jako Hippo, bavi ho to jen dokud vyhrava(nebo obchoduje), pak ho rizne random a vse leti na trh.
Jsem ti psal, že za něj dal zbytečně mnoho. Oni ti Belgičani nic neumí a neznají pořádně ani cenu hráčů. (pro případné rýpaly píšu, že je to joke)
acskncl wrote:Jednoduchy, cepicim zase hrablo, 3 dny po tom nakupu, ho riznul random a zacal to rozprodavat. Udelal to uz takhle i kdyz kopal v Acku, je natom stejne jako Hippo, bavi ho to jen dokud vyhrava(nebo obchoduje), pak ho rizne random a vse leti na trh.
Bavilo ma to, kým som mal svoje CMko a nádej, že vyhrám áčko...ten skurvený random už len dorazil, čo som ja posral.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
no přišli na Tebe pěkná udání , na to ted koukám.
edit : co se týká toho hráče "Alexander Amachaibou " tak dost nechapu smysl proč si ho Ben kupoval ....aby ho o pár dní později prodal se ztrátou 5M
Mám od Bena středního utočníka a docela dobře ho už znám, tenhle tah ale moc nechápu.....ještě že jste toho takhle neprotáhli přes nějakého čecha
Edit 2 : pro všechny manažery , pokud si s někým hlídáte tým , sledujte občas při nákupu historii kupovaného hráče , jestli kupovaný hráč nemá ob jednoho majitele zpět právě tým,který jste zastupovali ......při rychlem sledu událostí prodeje takového hráče , který by skončil za výhodnější peníze, než byl puvodní prodej u Vás a dalších okolností ( stejná národnost atd) - mohl by z toho být solidní problem - je to pouze doporučení , sledovat co kupuju a odkud kupuju....stejně tak jako kam prodávám.
Názorný příklad máte právě ted tady u trejdu,který jsem popsal.
To RMko som mal na trhu za 15M a chcel som ho za 15 predať. Zrazu mi prišla ponuka (ešte počas 3 dní, keď som IBP nemohol nastaviť) na 15M od Bena (rovno ju dal) a následne mi napísal, koľko chcem za okamžitý. Ako každý iný som chcel z toho vyťažiť čo najviac, a nakoniec sme sa dohodli na 19,2M. Hneď po nákupe mi napísal (alebo možno ešte pred nákupom), že vie, že to kúpil predražene... Že on začal krátko na to rozpredávať a Mccgrady ho kúpil za 14,5M, to som ja fakt nijako nemohol ovplyvniť.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
acskncl wrote:Jednoduchy, cepicim zase hrablo, 3 dny po tom nakupu, ho riznul random a zacal to rozprodavat. Udelal to uz takhle i kdyz kopal v Acku, je natom stejne jako Hippo, bavi ho to jen dokud vyhrava(nebo obchoduje), pak ho rizne random a vse leti na trh.
Bavilo ma to, kým som mal svoje CMko a nádej, že vyhrám áčko...ten skurvený random už len dorazil, čo som ja posral.
1 Utekle CMko to vyhrani Acka pri tech stovkach mega co mas ovlivnit nemohlo, v klidu bys koupil jiny, pripadne lepsi
Jinak myslim ze ben to Rm mel na trhu hned na kraji vyprodeje za vic, ale nenasel se zadnej silenec co by to dal