myslíš českojamajskýmantel wrote:Dnes český den v divizí A. Gratulace všem i ode mně .
Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
tomkycz
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize A
-
Hippopotamus
Len škoda, že Mccgrady prehráva s randomom o 2 body, zatiaľčo Damned vyhráva o bod 
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Dohromady rozdíl 3Hippopotamus wrote:Len škoda, že Mccgrady prehráva s randomom o 2 body, zatiaľčo Damned vyhráva o bod
Ale to se nedá nic dělat, každopádně to nemám ještě ve svých rukách...
Los je +- podobný, já hraju u Meangreena a Damned u Tigers.... bohužel stejný výsledek nás nechá na pozici vicemistrů
- otázka je, jestli už nebude třeba rozhodnuto dřív. Ono to zní možná strašidelně, ale neházejme me_dinamo ještě do kouta !!! Hrajeme s ním oba a je asi všem jasné jaké sestavy budou nastupovat
-
frankie_doparoma
myslis jako ze zas na damned vymeni trenera? to snad ne.. :pMccgrady wrote: Hrajeme s ním oba a je asi všem jasné jaké sestavy budou nastupovat![]()
s vyhrou a golem z 92 minuty jsem maximalne spokojen, ted jen to zitra potvrdit doma proti rogi boys a bude to paradni....
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Uvidíme co bude, ...mám pocit, že me_dinamo už ligu vypustí a soustředí se na pohár, ale proti mě to ještě zkusí. To že měnil trenéra na Damned doma bylo proto,protože jí bral jako největšího soupeře o titul, ale to ještě nevěděl, že bude hrát o záchranu !!!frankie_doparoma wrote:myslis jako ze zas na damned vymeni trenera? to snad ne.. :pMccgrady wrote: Hrajeme s ním oba a je asi všem jasné jaké sestavy budou nastupovat![]()
s vyhrou a golem z 92 minuty jsem maximalne spokojen, ted jen to zitra potvrdit doma proti rogi boys a bude to paradni....
Za vše mluví to, že minulou sezonu jí pustil zápas doma a díky tomu spadl z druhého místa na třetí a já místo abych byl na bedně tak mě dali brambory... proto jsem se dovolil tohle podotknout, že se musím na Florina mnohem víc připravit.
-
frankie_doparoma
no nevim, divil jsem se ze zahral tak malo dneska, asi nizka nalada, ale kazdopadne na me sel urcite na plno, nebo k tomu mel aspon padnej duvod, napsal jsem mu peprnou sz a krom jinyho jsem mu napsal ze mu natrhnu prdel kdy jen budu chtit
nevim no, ja jsem ho porazil dvakrat, tigr ho porazil....
hrajes s nim doma, jestli ho neporazis a nebo se ho tak bojis tak na ten titul asi nemas... (coz si nemyslim)
nebat se a nekrast, nebo jak se to rika
hrajes s nim doma, jestli ho neporazis a nebo se ho tak bojis tak na ten titul asi nemas... (coz si nemyslim)
Není to o tom bát se či nebát...ale přemýšlet tak, abych se na něj připravil tak dokonale jako na Damned. Člověk to nemůže v této situaci ponechat nějak náhodě co zbyde za hráče na zápas..proto ty obavy...dvě zranění v týmu na postech kde není náhrada,a je vymalovánofrankie_doparoma wrote:no nevim, divil jsem se ze zahral tak malo dneska, asi nizka nalada, ale kazdopadne na me sel urcite na plno, nebo k tomu mel aspon padnej duvod, napsal jsem mu peprnou sz a krom jinyho jsem mu napsal ze mu natrhnu prdel kdy jen budu chtit![]()
Zítra při pohledu na jeho soupisku zápas víc či míň vypustí, ale na úterý možná vytáhne platová Esa. Kdyby si nehrál zbytečně pohár, mohl sis své jedno Eso nechat v záloze na něj.Mccgrady wrote:Není to o tom bát se či nebát...ale přemýšlet tak, abych se na něj připravil tak dokonalej jako na Damned. Člověk to nemůže v této situaci ponechat nějak náhodě co zbyde za hráče na zápas...frankie_doparoma wrote:no nevim, divil jsem se ze zahral tak malo dneska, asi nizka nalada, ale kazdopadne na me sel urcite na plno, nebo k tomu mel aspon padnej duvod, napsal jsem mu peprnou sz a krom jinyho jsem mu napsal ze mu natrhnu prdel kdy jen budu chtit![]()
Last edited by sexy kote on Thu Mar 28, 2013 2:02 pm, edited 1 time in total.
Boží zásah nepřišel, ale stačila zdevastovaná soupiska domácích s mírně padlou náladou. Teď si těch 11 kouzelných králíků nech v klobouku na poslední kolofrankie_doparoma wrote:dyt pisu ze nejsem ve forme....spoleham na bozi zasah
Samozřejmě i tohle může udělat, ale vzhledem k tomu,že věří ještě v zisk soccerproject poháru tak by to nebyl moc dobrý krok. Každopádně s touto variantou počítám a tým na to připravím.sexy kote wrote:Zítra při pohledu na jeho soupisku zápas víc či míň vypustí, ale na úterý možná vytáhne platová Esa. Kdyby si nehrál zbytečně pohár, mohl sis své jedno Eso nechat v záloze na něj.Mccgrady wrote:Není to o tom bát se či nebát...ale přemýšlet tak, abych se na něj připravil tak dokonalej jako na Damned. Člověk to nemůže v této situaci ponechat nějak náhodě co zbyde za hráče na zápas...frankie_doparoma wrote:no nevim, divil jsem se ze zahral tak malo dneska, asi nizka nalada, ale kazdopadne na me sel urcite na plno, nebo k tomu mel aspon padnej duvod, napsal jsem mu peprnou sz a krom jinyho jsem mu napsal ze mu natrhnu prdel kdy jen budu chtit![]()
- pohár hraju protože jsem nečekal, jak hluboce budu Deamned vzdorovat!
-
frankie_doparoma
uz to neni - nejsem ve forme, uz to je krizesexy kote wrote:Boží zásah nepřišel, ale stačila zdevastovaná soupiska domácích s mírně padlou náladou. Teď si těch 11 kouzelných králíků nech v klobouku na poslední kolofrankie_doparoma wrote:dyt pisu ze nejsem ve forme....spoleham na bozi zasah
vykartovanejch pet hracu z acka /cb, lm, cm, cf, rf/ a taky zranenej nahradnik na rf, takze musim hrat na dva hroty z b/c tymu...
prumernej bp 71.3 naznacuje ze nejsem zrovna optimalne naladen na boj o patej flek...
rozhodci taky nic moc, nerad bych prohral doma....
-
tomkycz
kuwa frenkie ty jedeš holt musím bojovat pouze o šestý flek, tvoje pozice je pro nás už příliš vzdálená 
-
frankie_doparoma
v cim horsim jsem rozpolozeni tim je vetsi pravdepodobnost ze vyhraju 
kéž by jsi čaroval i v posledním kole.frankie_doparoma wrote:v cim horsim jsem rozpolozeni tim je vetsi pravdepodobnost ze vyhraju
-
frankie_doparoma
V threadu sp cup jsme to resili s hippem.
ona pujde na me 100/100 a ja jen kdybych vytah naky zoliky, ale ty nejspis vypotrebuji jinde..
ona pujde na me 100/100 a ja jen kdybych vytah naky zoliky, ale ty nejspis vypotrebuji jinde..