myslíš českojamajskýmantel wrote:Dnes český den v divizí A. Gratulace všem i ode mně .

Moderator: Czech Moderators
myslíš českojamajskýmantel wrote:Dnes český den v divizí A. Gratulace všem i ode mně .
Dohromady rozdíl 3Hippopotamus wrote:Len škoda, že Mccgrady prehráva s randomom o 2 body, zatiaľčo Damned vyhráva o bod
myslis jako ze zas na damned vymeni trenera? to snad ne.. :pMccgrady wrote: Hrajeme s ním oba a je asi všem jasné jaké sestavy budou nastupovat![]()
Uvidíme co bude, ...mám pocit, že me_dinamo už ligu vypustí a soustředí se na pohár, ale proti mě to ještě zkusí. To že měnil trenéra na Damned doma bylo proto,protože jí bral jako největšího soupeře o titul, ale to ještě nevěděl, že bude hrát o záchranu !!!frankie_doparoma wrote:myslis jako ze zas na damned vymeni trenera? to snad ne.. :pMccgrady wrote: Hrajeme s ním oba a je asi všem jasné jaké sestavy budou nastupovat![]()
s vyhrou a golem z 92 minuty jsem maximalne spokojen, ted jen to zitra potvrdit doma proti rogi boys a bude to paradni....
Není to o tom bát se či nebát...ale přemýšlet tak, abych se na něj připravil tak dokonale jako na Damned. Člověk to nemůže v této situaci ponechat nějak náhodě co zbyde za hráče na zápas..proto ty obavy...dvě zranění v týmu na postech kde není náhrada,a je vymalovánofrankie_doparoma wrote:no nevim, divil jsem se ze zahral tak malo dneska, asi nizka nalada, ale kazdopadne na me sel urcite na plno, nebo k tomu mel aspon padnej duvod, napsal jsem mu peprnou sz a krom jinyho jsem mu napsal ze mu natrhnu prdel kdy jen budu chtit![]()
nevim no, ja jsem ho porazil dvakrat, tigr ho porazil....
hrajes s nim doma, jestli ho neporazis a nebo se ho tak bojis tak na ten titul asi nemas... (coz si nemyslim)
nebat se a nekrast, nebo jak se to rika
Zítra při pohledu na jeho soupisku zápas víc či míň vypustí, ale na úterý možná vytáhne platová Esa. Kdyby si nehrál zbytečně pohár, mohl sis své jedno Eso nechat v záloze na něj.Mccgrady wrote:Není to o tom bát se či nebát...ale přemýšlet tak, abych se na něj připravil tak dokonalej jako na Damned. Člověk to nemůže v této situaci ponechat nějak náhodě co zbyde za hráče na zápas...frankie_doparoma wrote:no nevim, divil jsem se ze zahral tak malo dneska, asi nizka nalada, ale kazdopadne na me sel urcite na plno, nebo k tomu mel aspon padnej duvod, napsal jsem mu peprnou sz a krom jinyho jsem mu napsal ze mu natrhnu prdel kdy jen budu chtit![]()
hrajes s nim doma, jestli ho neporazis a nebo se ho tak bojis tak na ten titul asi nemas... (coz si nemyslim)
Boží zásah nepřišel, ale stačila zdevastovaná soupiska domácích s mírně padlou náladou. Teď si těch 11 kouzelných králíků nech v klobouku na poslední kolofrankie_doparoma wrote:dyt pisu ze nejsem ve forme....spoleham na bozi zasah
Samozřejmě i tohle může udělat, ale vzhledem k tomu,že věří ještě v zisk soccerproject poháru tak by to nebyl moc dobrý krok. Každopádně s touto variantou počítám a tým na to připravím.sexy kote wrote:Zítra při pohledu na jeho soupisku zápas víc či míň vypustí, ale na úterý možná vytáhne platová Esa. Kdyby si nehrál zbytečně pohár, mohl sis své jedno Eso nechat v záloze na něj.Mccgrady wrote:Není to o tom bát se či nebát...ale přemýšlet tak, abych se na něj připravil tak dokonalej jako na Damned. Člověk to nemůže v této situaci ponechat nějak náhodě co zbyde za hráče na zápas...frankie_doparoma wrote:no nevim, divil jsem se ze zahral tak malo dneska, asi nizka nalada, ale kazdopadne na me sel urcite na plno, nebo k tomu mel aspon padnej duvod, napsal jsem mu peprnou sz a krom jinyho jsem mu napsal ze mu natrhnu prdel kdy jen budu chtit![]()
uz to neni - nejsem ve forme, uz to je krizesexy kote wrote:Boží zásah nepřišel, ale stačila zdevastovaná soupiska domácích s mírně padlou náladou. Teď si těch 11 kouzelných králíků nech v klobouku na poslední kolofrankie_doparoma wrote:dyt pisu ze nejsem ve forme....spoleham na bozi zasah
kéž by jsi čaroval i v posledním kole.frankie_doparoma wrote:v cim horsim jsem rozpolozeni tim je vetsi pravdepodobnost ze vyhraju