Divize B

Moderator: Czech Moderators

Ataner
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize B

Post by Ataner »

Dajo wrote:
Ataner wrote:
palo wrote: Dajovi sestup nepřeju ale když už tak jedině k nám !!! :wink:
No k nám mu přát asi nebudu.. :mrgreen:
Ja vás mám rád a tak sa čoskoro uvidíme. :P
Právě proto si tam zůstaň ..:D
JPD - B.3
šutr
Team President

Post by šutr »

Milko wrote:
Milko wrote:
šutr wrote:Zítra přivítáme lídra naší divize, po dnešním zakopnutí u silného Mošny musíme bodovat :!:
Držíme palce šutríku :!: My lídra (Razvanicu) privítame vo štvrtok na domácej pôde...Zajtra skúsime uchmatnúť nejaký ten bodík u Bobana. Ťažký to súper...uvidíme :wink:

Škoda Honzo :cry: Moc nechýbalo a mohol byť aspoň bodík. Ja dnes remizoval, čo z vonku nie je zlé, ale tým pádom sa náskok Razvanici a oliwapola zvýšil na 8 resp. 10 bodov, čo je už nedosiahnuteľné a tým pádom postup stratený ... :? . Môžme sa teda s kľudom pripravovať na nasledujúcu sezónu :wink: ( A po dnešnom výsledku brácha Daja to vyzerá, že si to namieri k nám do B2 :!: :!: :!: )
Dík Miloši, no nasraný jsem ráno byl, ale teď už jsem v klidu-ve čtvrtek prohraji po třetí v řadě :mrgreen:
Budeme útoči za zadních pozic :mrgreen:
Šutr
Šutrteam B3
Milko

Post by Milko »

oliwapol wrote:
Milko wrote:
šutr wrote:Zítra přivítáme lídra naší divize, po dnešním zakopnutí u silného Mošny musíme bodovat :!:
Držíme palce šutríku :!: My lídra (Razvanicu) privítame vo štvrtok na domácej pôde...Zajtra skúsime uchmatnúť nejaký ten bodík u Bobana. Ťažký to súper...uvidíme :wink:
Ve čtvrtek ti budu hodně fandit,snad vyhraješ a potěšíš nás oba :mrgreen:

Zajtra hostíme lídra - Razvanicu...
The Last Mohycan ?? - ?? RiverPlate

No, olivka, moc to zajtra ružovo nevidím. Podľa spinfa to vyzerá na takéto výkony:

Total line ratings
143,39 - The Last Mohycan
145,06 - RiverPlate

Problém je aj v tom, že TS mám na 90% a hlavne moji dôchodcovia sú aj mierne vyčerpaní(fyzicky aj psychicky :wink: ), takže výkon je taký aký je...viac menej som už túto sezónu zabalil a skôr sa už pripravujem na tú nasledujúcu, ktorá bude pre mňa posledná na to,aby som sa ešte pokúsil postúpiť do Á-čka. Preto chcem ešte hrať čo najviac priateľských zápasov, aby som nabral skúsenosti pre tých borcov, čo to ešte nemajú na vrchole...ak random dá, tak bodík by mohol byť, ale skôr to vyzerá, že body poputujú hosťom... :roll:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Milko

Post by Milko »

Ako sme predpokladali...

The Last Mohycan 0 - 1 RiverPlate (142 - 146)

:arrow: V súboji s lídrom sme ťahali za kratší koniec, čo sme aj pred zápasom predpokladali. Tým je náš osud spečatený a v pokoji si môžme dohrať sezónu. Škoda, že sme nepomohli trošku oliwapolovi, ale Razvanica bol jednoducho lepší :!:
oliwapol

Post by oliwapol »

Milko wrote:Ako sme predpokladali...

The Last Mohycan 0 - 1 RiverPlate (142 - 146)

:arrow: V súboji s lídrom sme ťahali za kratší koniec, čo sme aj pred zápasom predpokladali. Tým je náš osud spečatený a v pokoji si môžme dohrať sezónu. Škoda, že sme nepomohli trošku oliwapolovi, ale Razvanica bol jednoducho lepší :!:
Bohužel máš pravdu,byl lepší :( škoda že random nezařídil remízu jak to někdy dokáže.

Razva body moc neztrácí a tak to budu mít zítra moooc těžký s nějakým ziskem bodů...
ACS Pardubice
šutr
Team President

Post by šutr »

Máme za sebou totálně zpackaný týden, chceme bojovat o postup a uděláme UBOHÉ tři body :roll: :!:
po FC Kolíkov 2 - 1 Šutrteam 144-140
út Šutrteam 4 - 5 Fotbal Club Botosani 143-143 to se muselo divákům líbit, ale nám ne :mrgreen:
čt LT-Bayern 1 - 0 Šutrteam 144-141
pá Šutrteam 3 - 2 Svíčkoví Dědci 139-129

Kdybychom nevyhráli ani dnes, tak je to ztracené, tak alespoň šance žije :mrgreen: Chtělo by to, aby se nám konečně začalo vyhýbat zranění našich klíčových hráčů...
Šutr
Šutrteam B3
palo

Post by palo »

Před zítřejším derby s Milkem jsem zvažoval variantu pošetřit áčko,nakonec jsem se ale rozhodl zkusit pomoct oliwovi,což se i povedlo.No a zítra - uvidíme... :wink:
Image
Milko

Post by Milko »

palo wrote:Před zítřejším derby s Milkem jsem zvažoval variantu pošetřit áčko,nakonec jsem se ale rozhodl zkusit pomoct oliwovi,což se i povedlo.No a zítra - uvidíme... :wink:
A urobil si dobre :wink: My zajtra cestujeme do Zlína s úmyslom zahrať si pekný "fotbálek", pozrieť si nejaké krásavice a s domácim managerom hodiť nejaké to pivko v krčmičke. Iný cieľ nemáme... :wink:
palo

Post by palo »

Milko wrote:
palo wrote:Před zítřejším derby s Milkem jsem zvažoval variantu pošetřit áčko,nakonec jsem se ale rozhodl zkusit pomoct oliwovi,což se i povedlo.No a zítra - uvidíme... :wink:
A urobil si dobre :wink: My zajtra cestujeme do Zlína s úmyslom zahrať si pekný "fotbálek", pozrieť si nejaké krásavice a s domácim managerom hodiť nejaké to pivko v krčmičke. Iný cieľ nemáme... :wink:
Jo.A na závěr si odvézt tři body,co ? :wink:
Image
Milko

Post by Milko »

palo wrote:
Milko wrote:
Jo.A na závěr si odvézt tři body,co ? :wink:
Ja ani bodíku tentokrát neverím... 8)
Milko

Post by Milko »

Derby za nami...

Stratovarius 1 - 0 The Last Mohycan (143-141)

:arrow: Palo nám v odvete prehru vrátil a tak sme si fifty-fifty :wink: A rázom je Palo hneď pod nami :!: Gratulka Pali.
crueface1

Post by crueface1 »

Tak přátelé,je to definitivní....první místo v Céčku a tím i historický postup do druhé nejvyšší ligy,konkrétně do B.3,kohopak tam potkám?! :mrgreen:
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
tomkycz

Post by tomkycz »

crueface1 wrote:Tak přátelé,je to definitivní....první místo v Céčku a tím i historický postup do druhé nejvyšší ligy,konkrétně do B.3,kohopak tam potkám?! :mrgreen:
gratulace veliká !!!! :wink:
ps2512

Post by ps2512 »

i já gratuluju crůůůůů, jak tomu co děláš na SP tak tomu doma ;)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
kopeckar

Post by kopeckar »

crueface1 wrote:Tak přátelé,je to definitivní....první místo v Céčku a tím i historický postup do druhé nejvyšší ligy,konkrétně do B.3,kohopak tam potkám?! :mrgreen:
Na mě tam nečekej, jdu vedlejší cestou. Sraz za tři sezóny v Áčku. Buď tam včas.
:mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”