Právě proto si tam zůstaň ..Dajo wrote:Ja vás mám rád a tak sa čoskoro uvidíme.Ataner wrote:No k nám mu přát asi nebudu..palo wrote: Dajovi sestup nepřeju ale když už tak jedině k nám !!!
Divize B
Moderator: Czech Moderators
-
Ataner
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize B
JPD - B.3
Dík Miloši, no nasraný jsem ráno byl, ale teď už jsem v klidu-ve čtvrtek prohraji po třetí v řaděMilko wrote:Milko wrote:Držíme palce šutríkušutr wrote:Zítra přivítáme lídra naší divize, po dnešním zakopnutí u silného Mošny musíme bodovatMy lídra (Razvanicu) privítame vo štvrtok na domácej pôde...Zajtra skúsime uchmatnúť nejaký ten bodík u Bobana. Ťažký to súper...uvidíme
Škoda HonzoMoc nechýbalo a mohol byť aspoň bodík. Ja dnes remizoval, čo z vonku nie je zlé, ale tým pádom sa náskok Razvanici a oliwapola zvýšil na 8 resp. 10 bodov, čo je už nedosiahnuteľné a tým pádom postup stratený ...
. Môžme sa teda s kľudom pripravovať na nasledujúcu sezónu
( A po dnešnom výsledku brácha Daja to vyzerá, že si to namieri k nám do B2
![]()
![]()
)
Budeme útoči za zadních pozic
Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
oliwapol wrote:Ve čtvrtek ti budu hodně fandit,snad vyhraješ a potěšíš nás obaMilko wrote:Držíme palce šutríkušutr wrote:Zítra přivítáme lídra naší divize, po dnešním zakopnutí u silného Mošny musíme bodovatMy lídra (Razvanicu) privítame vo štvrtok na domácej pôde...Zajtra skúsime uchmatnúť nejaký ten bodík u Bobana. Ťažký to súper...uvidíme
Zajtra hostíme lídra - Razvanicu...
The Last Mohycan ?? - ?? RiverPlate
No, olivka, moc to zajtra ružovo nevidím. Podľa spinfa to vyzerá na takéto výkony:
Total line ratings
143,39 - The Last Mohycan
145,06 - RiverPlate
Problém je aj v tom, že TS mám na 90% a hlavne moji dôchodcovia sú aj mierne vyčerpaní(fyzicky aj psychicky
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Ako sme predpokladali...
The Last Mohycan 0 - 1 RiverPlate (142 - 146)
V súboji s lídrom sme ťahali za kratší koniec, čo sme aj pred zápasom predpokladali. Tým je náš osud spečatený a v pokoji si môžme dohrať sezónu. Škoda, že sme nepomohli trošku oliwapolovi, ale Razvanica bol jednoducho lepší 
-
oliwapol
Bohužel máš pravdu,byl lepšíMilko wrote:Ako sme predpokladali...
V súboji s lídrom sme ťahali za kratší koniec, čo sme aj pred zápasom predpokladali. Tým je náš osud spečatený a v pokoji si môžme dohrať sezónu. Škoda, že sme nepomohli trošku oliwapolovi, ale Razvanica bol jednoducho lepší
Razva body moc neztrácí a tak to budu mít zítra moooc těžký s nějakým ziskem bodů...
ACS Pardubice
Máme za sebou totálně zpackaný týden, chceme bojovat o postup a uděláme UBOHÉ tři body
po FC Kolíkov 2 - 1 Šutrteam 144-140
út Šutrteam 4 - 5 Fotbal Club Botosani 143-143 to se muselo divákům líbit, ale nám ne
čt LT-Bayern 1 - 0 Šutrteam 144-141
pá Šutrteam 3 - 2 Svíčkoví Dědci 139-129
Kdybychom nevyhráli ani dnes, tak je to ztracené, tak alespoň šance žije
Chtělo by to, aby se nám konečně začalo vyhýbat zranění našich klíčových hráčů...
po FC Kolíkov 2 - 1 Šutrteam 144-140
út Šutrteam 4 - 5 Fotbal Club Botosani 143-143 to se muselo divákům líbit, ale nám ne
čt LT-Bayern 1 - 0 Šutrteam 144-141
pá Šutrteam 3 - 2 Svíčkoví Dědci 139-129
Kdybychom nevyhráli ani dnes, tak je to ztracené, tak alespoň šance žije
Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
-
palo
Před zítřejším derby s Milkem jsem zvažoval variantu pošetřit áčko,nakonec jsem se ale rozhodl zkusit pomoct oliwovi,což se i povedlo.No a zítra - uvidíme... 

A urobil si dobrepalo wrote:Před zítřejším derby s Milkem jsem zvažoval variantu pošetřit áčko,nakonec jsem se ale rozhodl zkusit pomoct oliwovi,což se i povedlo.No a zítra - uvidíme...
-
palo
Jo.A na závěr si odvézt tři body,co ?Milko wrote:A urobil si dobrepalo wrote:Před zítřejším derby s Milkem jsem zvažoval variantu pošetřit áčko,nakonec jsem se ale rozhodl zkusit pomoct oliwovi,což se i povedlo.No a zítra - uvidíme...My zajtra cestujeme do Zlína s úmyslom zahrať si pekný "fotbálek", pozrieť si nejaké krásavice a s domácim managerom hodiť nejaké to pivko v krčmičke. Iný cieľ nemáme...

Ja ani bodíku tentokrát neverím...palo wrote:Jo.A na závěr si odvézt tři body,co ?Milko wrote:A urobil si dobrepalo wrote:Před zítřejším derby s Milkem jsem zvažoval variantu pošetřit áčko,nakonec jsem se ale rozhodl zkusit pomoct oliwovi,což se i povedlo.No a zítra - uvidíme...My zajtra cestujeme do Zlína s úmyslom zahrať si pekný "fotbálek", pozrieť si nejaké krásavice a s domácim managerom hodiť nejaké to pivko v krčmičke. Iný cieľ nemáme...
Derby za nami...
Stratovarius 1 - 0 The Last Mohycan (143-141)
Palo nám v odvete prehru vrátil a tak sme si fifty-fifty
A rázom je Palo hneď pod nami
Gratulka Pali.
Stratovarius 1 - 0 The Last Mohycan (143-141)
-
crueface1
Tak přátelé,je to definitivní....první místo v Céčku a tím i historický postup do druhé nejvyšší ligy,konkrétně do B.3,kohopak tam potkám?! 
FC Crue Olomouc, crueface, F.49

Relax nade vše:)

Relax nade vše:)
-
tomkycz
gratulace veliká !!!!crueface1 wrote:Tak přátelé,je to definitivní....první místo v Céčku a tím i historický postup do druhé nejvyšší ligy,konkrétně do B.3,kohopak tam potkám?!
-
ps2512
i já gratuluju crůůůůů, jak tomu co děláš na SP tak tomu doma 
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
kopeckar
Na mě tam nečekej, jdu vedlejší cestou. Sraz za tři sezóny v Áčku. Buď tam včas.crueface1 wrote:Tak přátelé,je to definitivní....první místo v Céčku a tím i historický postup do druhé nejvyšší ligy,konkrétně do B.3,kohopak tam potkám?!
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152