Právě proto si tam zůstaň ..Dajo wrote:Ja vás mám rád a tak sa čoskoro uvidíme.Ataner wrote:No k nám mu přát asi nebudu..palo wrote: Dajovi sestup nepřeju ale když už tak jedině k nám !!!

Moderator: Czech Moderators
Právě proto si tam zůstaň ..Dajo wrote:Ja vás mám rád a tak sa čoskoro uvidíme.Ataner wrote:No k nám mu přát asi nebudu..palo wrote: Dajovi sestup nepřeju ale když už tak jedině k nám !!!
Dík Miloši, no nasraný jsem ráno byl, ale teď už jsem v klidu-ve čtvrtek prohraji po třetí v řaděMilko wrote:Milko wrote:Držíme palce šutríkušutr wrote:Zítra přivítáme lídra naší divize, po dnešním zakopnutí u silného Mošny musíme bodovatMy lídra (Razvanicu) privítame vo štvrtok na domácej pôde...Zajtra skúsime uchmatnúť nejaký ten bodík u Bobana. Ťažký to súper...uvidíme
Škoda HonzoMoc nechýbalo a mohol byť aspoň bodík. Ja dnes remizoval, čo z vonku nie je zlé, ale tým pádom sa náskok Razvanici a oliwapola zvýšil na 8 resp. 10 bodov, čo je už nedosiahnuteľné a tým pádom postup stratený ...
. Môžme sa teda s kľudom pripravovať na nasledujúcu sezónu
( A po dnešnom výsledku brácha Daja to vyzerá, že si to namieri k nám do B2
![]()
![]()
)
oliwapol wrote:Ve čtvrtek ti budu hodně fandit,snad vyhraješ a potěšíš nás obaMilko wrote:Držíme palce šutríkušutr wrote:Zítra přivítáme lídra naší divize, po dnešním zakopnutí u silného Mošny musíme bodovatMy lídra (Razvanicu) privítame vo štvrtok na domácej pôde...Zajtra skúsime uchmatnúť nejaký ten bodík u Bobana. Ťažký to súper...uvidíme
Bohužel máš pravdu,byl lepšíMilko wrote:Ako sme predpokladali...
The Last Mohycan 0 - 1 RiverPlate (142 - 146)
V súboji s lídrom sme ťahali za kratší koniec, čo sme aj pred zápasom predpokladali. Tým je náš osud spečatený a v pokoji si môžme dohrať sezónu. Škoda, že sme nepomohli trošku oliwapolovi, ale Razvanica bol jednoducho lepší
A urobil si dobrepalo wrote:Před zítřejším derby s Milkem jsem zvažoval variantu pošetřit áčko,nakonec jsem se ale rozhodl zkusit pomoct oliwovi,což se i povedlo.No a zítra - uvidíme...
Jo.A na závěr si odvézt tři body,co ?Milko wrote:A urobil si dobrepalo wrote:Před zítřejším derby s Milkem jsem zvažoval variantu pošetřit áčko,nakonec jsem se ale rozhodl zkusit pomoct oliwovi,což se i povedlo.No a zítra - uvidíme...My zajtra cestujeme do Zlína s úmyslom zahrať si pekný "fotbálek", pozrieť si nejaké krásavice a s domácim managerom hodiť nejaké to pivko v krčmičke. Iný cieľ nemáme...
Ja ani bodíku tentokrát neverím...palo wrote:Jo.A na závěr si odvézt tři body,co ?Milko wrote:A urobil si dobrepalo wrote:Před zítřejším derby s Milkem jsem zvažoval variantu pošetřit áčko,nakonec jsem se ale rozhodl zkusit pomoct oliwovi,což se i povedlo.No a zítra - uvidíme...My zajtra cestujeme do Zlína s úmyslom zahrať si pekný "fotbálek", pozrieť si nejaké krásavice a s domácim managerom hodiť nejaké to pivko v krčmičke. Iný cieľ nemáme...
gratulace veliká !!!!crueface1 wrote:Tak přátelé,je to definitivní....první místo v Céčku a tím i historický postup do druhé nejvyšší ligy,konkrétně do B.3,kohopak tam potkám?!
Na mě tam nečekej, jdu vedlejší cestou. Sraz za tři sezóny v Áčku. Buď tam včas.crueface1 wrote:Tak přátelé,je to definitivní....první místo v Céčku a tím i historický postup do druhé nejvyšší ligy,konkrétně do B.3,kohopak tam potkám?!