Velice cenné vítězstvi na půdě silného soupeře jsme chtěli, ale báli jsme se, že to zakřikneme. Je to domááááááá. Zítra hrajeme s rozprodávajícím a tak snad již můžeme napsat, že se náš týdenní cíl povedlo překročit.

Moderator: Czech Moderators
No nevedeš si špatně nováčku..kopeckar wrote:rogiboys - ŇOUMÍCI. 1:2 (144:148)
Velice cenné vítězstvi na půdě silného soupeře jsme chtěli, ale báli jsme se, že to zakřikneme. Je to domááááááá. Zítra hrajeme s rozprodávajícím a tak snad již můžeme napsat, že se náš týdenní cíl povedlo překročit.
Díky pane, ale na jamajské soudruhy zatím nemáme, ti vedou tabulku a my jsme až pátí.Ataner wrote:No nevedeš si špatně nováčku..kopeckar wrote:rogiboys - ŇOUMÍCI. 1:2 (144:148)
Tak ty než tam doběhneš tak on je tam na bobech třikrát..a nepomůže ti ani tvůj každodenní trénink..kopeckar wrote:Díky pane, ale na jamajské soudruhy zatím nemáme, ti vedou tabulku a my jsme až pátí.
Až nebude koukat, tak mu tam nasypem písek a on se v nějaký zatáčce vymázne.Ataner wrote:Tak ty než tam doběhneš tak on je tam na bobech třikrát..a nepomůže ti ani tvůj každodenní trénink..kopeckar wrote:Díky pane, ale na jamajské soudruhy zatím nemáme, ti vedou tabulku a my jsme až pátí.
jen aby to nejlepší z tebe přes víkend nevyždímala manželkakopeckar wrote:ŇOUMÍCI - Fotbal Club Botosani. 7:1 (141:65)
Úlohu jednoznačného favorita tohoto utkání jsme bez problémů potvrdili a náš bodový účet za prvni Áčkový týden je dojciferný. Příští týden nás čeká pouze jeden odpočinkový soupeř a tak že sebe budeme muset vyždímat to nejlepší.
Tu jsem vrátil před nějakými sedmi lety původním majitelům. Sice byla už po záruce, ale alespoň jsm ušetřil za náklady spojené s jejím provozem. Tyhle drahé spotřebiče se nevyplatí.Raduuza wrote:jen aby to nejlepší z tebe přes víkend nevyždímala manželkakopeckar wrote:ŇOUMÍCI - Fotbal Club Botosani. 7:1 (141:65)
Úlohu jednoznačného favorita tohoto utkání jsme bez problémů potvrdili a náš bodový účet za prvni Áčkový týden je dojciferný. Příští týden nás čeká pouze jeden odpočinkový soupeř a tak že sebe budeme muset vyždímat to nejlepší.![]()
kopeckar wrote:Tu jsem vrátil před nějakými sedmi lety původním majitelům. Sice byla už po záruce, ale alespoň jsm ušetřil za náklady spojené s jejím provozem. Tyhle drahé spotřebiče se nevyplatí.
Konečně jsem se nad tvým komentářem zasmálkopeckar wrote:Tu jsem vrátil před nějakými sedmi lety původním majitelům. Sice byla už po záruce, ale alespoň jsm ušetřil za náklady spojené s jejím provozem. Tyhle drahé spotřebiče se nevyplatí.Raduuza wrote:jen aby to nejlepší z tebe přes víkend nevyždímala manželkakopeckar wrote:ŇOUMÍCI - Fotbal Club Botosani. 7:1 (141:65)
Úlohu jednoznačného favorita tohoto utkání jsme bez problémů potvrdili a náš bodový účet za prvni Áčkový týden je dojciferný. Příští týden nás čeká pouze jeden odpočinkový soupeř a tak že sebe budeme muset vyždímat to nejlepší.![]()
Tak to jsem rád. Nakonec ještě najdeme společnou řeč.Mccgrady wrote:Konečně jsem se nad tvým komentářem zasmálDÍKY
Milka a Šutříka mam moc rád, jsou to kamarádi ze srazu a z nohejbalového turnájku ale zápasy proti mě nezvládli bohužel takticky. Ještě že tak !!! Odveta bude drsná, hlavně u Milka se bodovat určite nebude.kopeckar wrote:Tak to jsem rád. Nakonec ještě najdeme společnou řeč.Mccgrady wrote:Konečně jsem se nad tvým komentářem zasmálDÍKY
Mě včera pobavilo, jak jsi sejmul chudáka Milka. S takovou těch 49 bodů nebude žádný problém.
Milko to prepálil, to je pravda, ale riskovať sa musí...raz to vyjde, raz nie. Aspoň je v tom trošku adrenalínMccgrady wrote:Milka a Šutříka mam moc rád, jsou to kamarádi ze srazu a z nohejbalového turnájku ale zápasy proti mě nezvládli bohužel takticky. Ještě že tak !!! Odveta bude drsná, hlavně u Milka se bodovat určite nebude.kopeckar wrote:Tak to jsem rád. Nakonec ještě najdeme společnou řeč.Mccgrady wrote:Konečně jsem se nad tvým komentářem zasmálDÍKY
Mě včera pobavilo, jak jsi sejmul chudáka Milka. S takovou těch 49 bodů nebude žádný problém.