Divize A

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by kopeckar »

rogiboys - ŇOUMÍCI. 1:2 (144:148)
Velice cenné vítězstvi na půdě silného soupeře jsme chtěli, ale báli jsme se, že to zakřikneme. Je to domááááááá. Zítra hrajeme s rozprodávajícím a tak snad již můžeme napsat, že se náš týdenní cíl povedlo překročit. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Ataner

Post by Ataner »

kopeckar wrote:rogiboys - ŇOUMÍCI. 1:2 (144:148)
Velice cenné vítězstvi na půdě silného soupeře jsme chtěli, ale báli jsme se, že to zakřikneme. Je to domááááááá. Zítra hrajeme s rozprodávajícím a tak snad již můžeme napsat, že se náš týdenní cíl povedlo překročit. :mrgreen:
No nevedeš si špatně nováčku.. :mrgreen:
JPD - B.3
kopeckar

Post by kopeckar »

Ataner wrote:
kopeckar wrote:rogiboys - ŇOUMÍCI. 1:2 (144:148)
No nevedeš si špatně nováčku.. :mrgreen:
Díky pane, ale na jamajské soudruhy zatím nemáme, ti vedou tabulku a my jsme až pátí. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Ataner

Post by Ataner »

kopeckar wrote:Díky pane, ale na jamajské soudruhy zatím nemáme, ti vedou tabulku a my jsme až pátí. :mrgreen:
Tak ty než tam doběhneš tak on je tam na bobech třikrát..a nepomůže ti ani tvůj každodenní trénink.. :mrgreen:
JPD - B.3
kopeckar

Post by kopeckar »

Ataner wrote:
kopeckar wrote:Díky pane, ale na jamajské soudruhy zatím nemáme, ti vedou tabulku a my jsme až pátí. :mrgreen:
Tak ty než tam doběhneš tak on je tam na bobech třikrát..a nepomůže ti ani tvůj každodenní trénink.. :mrgreen:
Až nebude koukat, tak mu tam nasypem písek a on se v nějaký zatáčce vymázne. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Mé tajné přání 49 bodů...nevím teda moc kde to nasbírám ale rád bych :P
kopeckar

Post by kopeckar »

ŇOUMÍCI - Fotbal Club Botosani. 7:1 (141:65)
Úlohu jednoznačného favorita tohoto utkání jsme bez problémů potvrdili a náš bodový účet za prvni Áčkový týden je dojciferný. Příští týden nás čeká pouze jeden odpočinkový soupeř a tak že sebe budeme muset vyždímat to nejlepší. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Raduuza

Post by Raduuza »

kopeckar wrote:ŇOUMÍCI - Fotbal Club Botosani. 7:1 (141:65)
Úlohu jednoznačného favorita tohoto utkání jsme bez problémů potvrdili a náš bodový účet za prvni Áčkový týden je dojciferný. Příští týden nás čeká pouze jeden odpočinkový soupeř a tak že sebe budeme muset vyždímat to nejlepší. :mrgreen:
jen aby to nejlepší z tebe přes víkend nevyždímala manželka :mrgreen: :mrgreen:
Image
kopeckar

Post by kopeckar »

Raduuza wrote:
Tu jsem vrátil před nějakými sedmi lety původním majitelům. Sice byla už po záruce, ale alespoň jsm ušetřil za náklady spojené s jejím provozem. Tyhle drahé spotřebiče se nevyplatí. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

kopeckar wrote:Tu jsem vrátil před nějakými sedmi lety původním majitelům. Sice byla už po záruce, ale alespoň jsm ušetřil za náklady spojené s jejím provozem. Tyhle drahé spotřebiče se nevyplatí. :mrgreen:
:lol: :lol: vratka bez udání důvodu , štastný to muž :mrgreen:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

kopeckar wrote:
Raduuza wrote:
Tu jsem vrátil před nějakými sedmi lety původním majitelům. Sice byla už po záruce, ale alespoň jsm ušetřil za náklady spojené s jejím provozem. Tyhle drahé spotřebiče se nevyplatí. :mrgreen:
Konečně jsem se nad tvým komentářem zasmál :-) DÍKY :P
kopeckar

Post by kopeckar »

Mccgrady wrote:Konečně jsem se nad tvým komentářem zasmál :-) DÍKY :P
Tak to jsem rád. Nakonec ještě najdeme společnou řeč. :mrgreen: Mě včera pobavilo, jak jsi sejmul chudáka Milka. S takovou těch 49 bodů nebude žádný problém. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

kopeckar wrote:
Tak to jsem rád. Nakonec ještě najdeme společnou řeč. :mrgreen: Mě včera pobavilo, jak jsi sejmul chudáka Milka. S takovou těch 49 bodů nebude žádný problém. :mrgreen:
Milka a Šutříka mam moc rád, jsou to kamarádi ze srazu a z nohejbalového turnájku ale zápasy proti mě nezvládli bohužel takticky. Ještě že tak !!! Odveta bude drsná, hlavně u Milka se bodovat určite nebude.
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

prvni tejden celkem sel, jen skoda toho konce ; WWWD
kdyby posledni zapas dopadnul vitezne mel bych 12 bodu a to je predpokladam +- 1/4 pozadovanejch bodu k zachrane a to by bylo po prvnim tejdnu famozni, nehlede na soupere, takhle jen o dva body min, no.
jinak posledni zapas, mel jsem naky absence a tak hrali v zakladu dva hraci s bp 64 a 66 a navic tymova nalada 95 a i presto jsem mel o 6 bodu lepsi vykon, to jen tolik k tomu "silnymu souperi" :p

pristi tejden uz to bude jina kava, v pondeli venku u Steenkist, rozhodci celkem fajn 80 tak uvidime, treba bude naka haluz (jestli nebude tak totiz prohraju:))
pak doma Traxtorm H/C s ne prilis dobrym rozhodcim, takze ocekavam prvni domaci porazku
pak venku u Damned s lehce nadprumernym rozhodcim 67, ale to mi proti ni moc nepomuze
no a nakonec doma Sutr s rozhodcim 94, jestli chci nekde urvat tri body, tak jedine v patek, jinak to moc nepujde:)
4 body by byli super
2 a min by byli malo...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Milko

Post by Milko »

Mccgrady wrote:
kopeckar wrote:
Milka a Šutříka mam moc rád, jsou to kamarádi ze srazu a z nohejbalového turnájku ale zápasy proti mě nezvládli bohužel takticky. Ještě že tak !!! Odveta bude drsná, hlavně u Milka se bodovat určite nebude.
Milko to prepálil, to je pravda, ale riskovať sa musí...raz to vyjde, raz nie. Aspoň je v tom trošku adrenalín :wink:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”