Velice cenné vítězstvi na půdě silného soupeře jsme chtěli, ale báli jsme se, že to zakřikneme. Je to domááááááá. Zítra hrajeme s rozprodávajícím a tak snad již můžeme napsat, že se náš týdenní cíl povedlo překročit.
Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
kopeckar
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize A
rogiboys - ŇOUMÍCI. 1:2 (144:148)
Velice cenné vítězstvi na půdě silného soupeře jsme chtěli, ale báli jsme se, že to zakřikneme. Je to domááááááá. Zítra hrajeme s rozprodávajícím a tak snad již můžeme napsat, že se náš týdenní cíl povedlo překročit.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Ataner
No nevedeš si špatně nováčku..kopeckar wrote:rogiboys - ŇOUMÍCI. 1:2 (144:148)
JPD - B.3
-
kopeckar
Díky pane, ale na jamajské soudruhy zatím nemáme, ti vedou tabulku a my jsme až pátí.Ataner wrote:No nevedeš si špatně nováčku..kopeckar wrote:rogiboys - ŇOUMÍCI. 1:2 (144:148)
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Ataner
Tak ty než tam doběhneš tak on je tam na bobech třikrát..a nepomůže ti ani tvůj každodenní trénink..kopeckar wrote:Díky pane, ale na jamajské soudruhy zatím nemáme, ti vedou tabulku a my jsme až pátí.
JPD - B.3
-
kopeckar
Až nebude koukat, tak mu tam nasypem písek a on se v nějaký zatáčce vymázne.Ataner wrote:Tak ty než tam doběhneš tak on je tam na bobech třikrát..a nepomůže ti ani tvůj každodenní trénink..kopeckar wrote:Díky pane, ale na jamajské soudruhy zatím nemáme, ti vedou tabulku a my jsme až pátí.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
Mé tajné přání 49 bodů...nevím teda moc kde to nasbírám ale rád bych 
-
kopeckar
ŇOUMÍCI - Fotbal Club Botosani. 7:1 (141:65)
Úlohu jednoznačného favorita tohoto utkání jsme bez problémů potvrdili a náš bodový účet za prvni Áčkový týden je dojciferný. Příští týden nás čeká pouze jeden odpočinkový soupeř a tak že sebe budeme muset vyždímat to nejlepší.
Úlohu jednoznačného favorita tohoto utkání jsme bez problémů potvrdili a náš bodový účet za prvni Áčkový týden je dojciferný. Příští týden nás čeká pouze jeden odpočinkový soupeř a tak že sebe budeme muset vyždímat to nejlepší.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
jen aby to nejlepší z tebe přes víkend nevyždímala manželkakopeckar wrote:ŇOUMÍCI - Fotbal Club Botosani. 7:1 (141:65)

-
kopeckar
Tu jsem vrátil před nějakými sedmi lety původním majitelům. Sice byla už po záruce, ale alespoň jsm ušetřil za náklady spojené s jejím provozem. Tyhle drahé spotřebiče se nevyplatí.Raduuza wrote:jen aby to nejlepší z tebe přes víkend nevyždímala manželkakopeckar wrote:ŇOUMÍCI - Fotbal Club Botosani. 7:1 (141:65)
Úlohu jednoznačného favorita tohoto utkání jsme bez problémů potvrdili a náš bodový účet za prvni Áčkový týden je dojciferný. Příští týden nás čeká pouze jeden odpočinkový soupeř a tak že sebe budeme muset vyždímat to nejlepší.![]()
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
pupajdi13
kopeckar wrote:Tu jsem vrátil před nějakými sedmi lety původním majitelům. Sice byla už po záruce, ale alespoň jsm ušetřil za náklady spojené s jejím provozem. Tyhle drahé spotřebiče se nevyplatí.
Konečně jsem se nad tvým komentářem zasmálkopeckar wrote:Tu jsem vrátil před nějakými sedmi lety původním majitelům. Sice byla už po záruce, ale alespoň jsm ušetřil za náklady spojené s jejím provozem. Tyhle drahé spotřebiče se nevyplatí.Raduuza wrote:jen aby to nejlepší z tebe přes víkend nevyždímala manželkakopeckar wrote:ŇOUMÍCI - Fotbal Club Botosani. 7:1 (141:65)
Úlohu jednoznačného favorita tohoto utkání jsme bez problémů potvrdili a náš bodový účet za prvni Áčkový týden je dojciferný. Příští týden nás čeká pouze jeden odpočinkový soupeř a tak že sebe budeme muset vyždímat to nejlepší.![]()
-
kopeckar
Tak to jsem rád. Nakonec ještě najdeme společnou řeč.Mccgrady wrote:Konečně jsem se nad tvým komentářem zasmálDÍKY
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
Milka a Šutříka mam moc rád, jsou to kamarádi ze srazu a z nohejbalového turnájku ale zápasy proti mě nezvládli bohužel takticky. Ještě že tak !!! Odveta bude drsná, hlavně u Milka se bodovat určite nebude.kopeckar wrote:Tak to jsem rád. Nakonec ještě najdeme společnou řeč.Mccgrady wrote:Konečně jsem se nad tvým komentářem zasmálDÍKY
Mě včera pobavilo, jak jsi sejmul chudáka Milka. S takovou těch 49 bodů nebude žádný problém.
-
frankie_doparoma
prvni tejden celkem sel, jen skoda toho konce ; WWWD
kdyby posledni zapas dopadnul vitezne mel bych 12 bodu a to je predpokladam +- 1/4 pozadovanejch bodu k zachrane a to by bylo po prvnim tejdnu famozni, nehlede na soupere, takhle jen o dva body min, no.
jinak posledni zapas, mel jsem naky absence a tak hrali v zakladu dva hraci s bp 64 a 66 a navic tymova nalada 95 a i presto jsem mel o 6 bodu lepsi vykon, to jen tolik k tomu "silnymu souperi" :p
pristi tejden uz to bude jina kava, v pondeli venku u Steenkist, rozhodci celkem fajn 80 tak uvidime, treba bude naka haluz (jestli nebude tak totiz prohraju:))
pak doma Traxtorm H/C s ne prilis dobrym rozhodcim, takze ocekavam prvni domaci porazku
pak venku u Damned s lehce nadprumernym rozhodcim 67, ale to mi proti ni moc nepomuze
no a nakonec doma Sutr s rozhodcim 94, jestli chci nekde urvat tri body, tak jedine v patek, jinak to moc nepujde:)
4 body by byli super
2 a min by byli malo...
kdyby posledni zapas dopadnul vitezne mel bych 12 bodu a to je predpokladam +- 1/4 pozadovanejch bodu k zachrane a to by bylo po prvnim tejdnu famozni, nehlede na soupere, takhle jen o dva body min, no.
jinak posledni zapas, mel jsem naky absence a tak hrali v zakladu dva hraci s bp 64 a 66 a navic tymova nalada 95 a i presto jsem mel o 6 bodu lepsi vykon, to jen tolik k tomu "silnymu souperi" :p
pristi tejden uz to bude jina kava, v pondeli venku u Steenkist, rozhodci celkem fajn 80 tak uvidime, treba bude naka haluz (jestli nebude tak totiz prohraju:))
pak doma Traxtorm H/C s ne prilis dobrym rozhodcim, takze ocekavam prvni domaci porazku
pak venku u Damned s lehce nadprumernym rozhodcim 67, ale to mi proti ni moc nepomuze
no a nakonec doma Sutr s rozhodcim 94, jestli chci nekde urvat tri body, tak jedine v patek, jinak to moc nepujde:)
4 body by byli super
2 a min by byli malo...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Milko to prepálil, to je pravda, ale riskovať sa musí...raz to vyjde, raz nie. Aspoň je v tom trošku adrenalínMccgrady wrote:Milka a Šutříka mam moc rád, jsou to kamarádi ze srazu a z nohejbalového turnájku ale zápasy proti mě nezvládli bohužel takticky. Ještě že tak !!! Odveta bude drsná, hlavně u Milka se bodovat určite nebude.kopeckar wrote:Tak to jsem rád. Nakonec ještě najdeme společnou řeč.Mccgrady wrote:Konečně jsem se nad tvým komentářem zasmálDÍKY
Mě včera pobavilo, jak jsi sejmul chudáka Milka. S takovou těch 49 bodů nebude žádný problém.
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Team: The Last Mohycan