Podlé a špinavé praktiky Znojma:
FAČR nařizuje klubům, aby na své stadiony měli ceny vstupenky do sektoru hostů stejnou jako do nejlevnějšího domácí sektoru (kotle). A Znojmo to má na zítřejší zápas s Baníkem takto: hlavní krytá tribuna - 110 kč ( v předprodeji 100 kč), protější tribuna - 80 kč, sektor hostí - 110 kč. No a v tom nařízení takhle kličkují: Do stejných sektorů, jako je ten pro hosty lístky neprodávají (asi nečekají, že bude vyprodáno) a do těch ochozů podél hřiště dali levnější, není to stejný sektor, tak to můžou udělat. No a kdyby bylo zle, budou tvrdit, že sektor pro hosty je komfortnější než ochozy podél hřiště a dokažte jim, že ne, takže nemá cenu se s nima dohadovat. Nečekal jsem, že zrovna Znojmo je schopné takové vychcanosti
Jo a PéeSko, pokud dorazíš zítra na Srbskou, tak jakmile rozhodčí začne zápas, tak zamávej, ono je celkem možný, v tom počtu znojemských fans to Tvoje mávnutí uvidím i ze sektoru Chacharů
No a blesk
podává trestní oznámení na tyto "chuligány" To je už fakt vrchol drzosti, aby zrovna blesk podával trestní oznámení. A nechápu, proč chtějí podávat trestní oznámení za výrok doufám že někdo taky napráská jeho bydliště. Co je na tomhle výroku protiprávního??
A ještě poslední věc:
Fans Slávie si stěžují na zákrok PČR při pochodu na o tomhle vydal článek mimojiné i sport.cz. A tam v diskuzí dost lidí mělo kecy typu Ti svině si ještě stěžují apod. Nicméně, takoví chytráci neví, že i když je ten zákrok žádoucí (Slávisti tam měli dělobuchy apod. i přes několik výzev ať toho nechají), tak je někdy přehnaný. Jako třeba na Bazalech. Jak to bylo s těmi Slávisti nevím, nebyl jsem tam a tak nechci tady říkat nějaké soudy, ale nepřekvapilo by mě, kdyby policajti mydlili celý dav, bez ohledu na to, jestli je to výtržník, nebo normální fanoušek, který nesouhlasí s těmi dělobuchy, ale prostě je v průvodu, ze kterého nejde vystoupit díky kordonu policistů, kteří ten průvod doprovázejí A taky by mě zajímalo proč k zásahu policie došlo na místě, kde je nejhorší možnost odejít (Čechův Most). Takhle nemá normální fanoušek šanci uniknout a schytává taky rány pendrekama.