Tlachárna

Moderator: Czech Moderators

GeorgeTT
Member of the Soccer Project Association

Re: Tlachárna

Post by GeorgeTT »

Azor wrote: P.S. Taková technická otázka: Jak vypadá výběr těch 3 "semifinalistů" v Pálím Vám to? A druhá otázka: Jak dlouhá je asi doba mezi vystoupením v soutěži a dovysílám v TV? Já jen, kdybych taky se někdy chystal do nějaké televizní soutěže, tak ať vím o co vlastně jde :mrgreen:
Prihlásil som sa do súťaže SMS-kou za 2 €, asi o dva mesiace sa mi ozvali, že vtedy a vtedy idem natáčať, žiadny konkurz, nič. Bolo nás tam asi 20, v jeden deň sa natáčalo okolo 6 dielov. Panička, čo to tam riadila, trojice vyberala sama, na akom základe to netuším. Vysielalo sa to potom asi o mesiac... Link skúsim pohľadať, ale nič nesľubujem 8)
GeorgeTT
PaToM

Post by PaToM »

Azor wrote:A kdy uvidíme Tebe v tom křesle? :wink:
A čo by som tam ja robil? :D
Ako som napísal, klobúk dolu pred Milanom (aj Georgeom), ja by som tam určite nešiel. Ale v televízii som už bol (hoci len na pár sekúnd a bolo to už dávno), no zatiaľ v žiadnej súťaži.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

GeorgeTT
PaToM

Post by PaToM »

Ale že SP mastí aspoň 3 hodiny denne, to neprizná... :mrgreen:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
palo

Post by palo »

PaToM wrote:
Ale že SP mastí aspoň 3 hodiny denne, to neprizná... :mrgreen:
Taky mě to hned napadlo... :mrgreen:
Ale stejně jste borci aj s Milanem,já bych tam nevlezl ani za prase... :wink:
No nic,uděláme si tu sbírku slovenských manažerů z Páli vám to - tak kdo ještě nebyl - okamžitě podávat přihlášky a dávejte sem linky !!! :mrgreen:
Image
Azor

Post by Azor »

Ákos Szarka z Dunajské Stredy může dostat za drsný zákrok na Tomáše Kóňu ze Senice exemplární trest - Až 5 let bez fotbalu
No nevím, ale zdá se mi kolem tohoto faulu až moc zbytečně mediální humbuk v Česku, na to že se to stalo na Slovensku. Ano, Szarka to přehnal a asi chtěl udělat šlapák, nicméně nejspíš nechtěl při tom šlapáku zlomit nohu. A ano, za tohle by byl trest méně jak 10 zápasů výsměch, ale prostě média se zase v tomhle "vyžívají". (i)sport.cz jsou toho příkladem, oba dva servery vydaly již třetí zprávu o tomhle během 48h, což je přehnané i na takto nevybíravý faul.
P.S. By mě zajímalo, jaký povyk kvůli tomu dělají média přímo na Slovensku. Inu, Milan je fanouškem právě Dunajské Stredy, tak nám tu může říct něco více o Ákosovi, jestli je to jeho první úlet, anebo jestli hraje agresivně pořád.
Azor

Post by Azor »

Tak jsem zvědav jak dnes budou delegáti případně přerušovat zápas při urážkách v zápasech Sparta - Slavia a Baník - Slovácko. Ještě bych pochopil že jim vadí urážlivé transparenty a třeba pokřik Pelta je čů*ák , nicméně pokud se jim nebude líbit nějaké "chorály" namířené proti soupeř, tak to tedy už bude vážně přes čáru. Prostě vzájemné urážky mezi kluby patřili, patří a budou patřit k fotbalu, těžko se tohle vymýtí a prostě stačí případně ztlumit ruchové mikrofony a ti co jdou na stadion už dopředu vědí, že se při zápase dozví něco neslušného na adresu soupeře.
No a v čt řekli, že dnes jsou 2 rizikové zápasy - Sparta vs. Slávia a Baník vs. Slovácko. Nechápu, jak si tohle může dovolit veřejnoprávní televize, přirovnávat tyto dvě utkání v souvislosti s rizikovostí! :evil: Ano, vždy hrozí nějaký ty nepokoje na Bazlech, ale dnes je šance naprosto minimální, zvýšila se nárazníková zóna na Bazalech mezi sektory domácích a hostů, navíc Ti co dělali bordel se Spartou, tak většina jde právě jen na ni a navíc při zápasech se Slováckem nikdy nebyli žádné nepokoje.
palo

Post by palo »

Azor wrote:Tak jsem zvědav jak dnes budou delegáti případně přerušovat zápas při urážkách v zápasech Sparta - Slavia a Baník - Slovácko. Ještě bych pochopil že jim vadí urážlivé transparenty a třeba pokřik Pelta je čů*ák , nicméně pokud se jim nebude líbit nějaké "chorály" namířené proti soupeř, tak to tedy už bude vážně přes čáru. Prostě vzájemné urážky mezi kluby patřili, patří a budou patřit k fotbalu, těžko se tohle vymýtí a prostě stačí případně ztlumit ruchové mikrofony a ti co jdou na stadion už dopředu vědí, že se při zápase dozví něco neslušného na adresu soupeře.
No a v čt řekli, že dnes jsou 2 rizikové zápasy - Sparta vs. Slávia a Baník vs. Slovácko. Nechápu, jak si tohle může dovolit veřejnoprávní televize, přirovnávat tyto dvě utkání v souvislosti s rizikovostí! :evil: Ano, vždy hrozí nějaký ty nepokoje na Bazlech, ale dnes je šance naprosto minimální, zvýšila se nárazníková zóna na Bazalech mezi sektory domácích a hostů, navíc Ti co dělali bordel se Spartou, tak většina jde právě jen na ni a navíc při zápasech se Slováckem nikdy nebyli žádné nepokoje.
Slávisté mají prý na dnešek připraveny pokřiky "smrk Spartě" a "Pelta je čumák" tak su zvědavý na ty reakce... :wink:
Image
Azor

Post by Azor »

Podlé a špinavé praktiky Znojma:
FAČR nařizuje klubům, aby na své stadiony měli ceny vstupenky do sektoru hostů stejnou jako do nejlevnějšího domácí sektoru (kotle). A Znojmo to má na zítřejší zápas s Baníkem takto: hlavní krytá tribuna - 110 kč ( v předprodeji 100 kč), protější tribuna - 80 kč, sektor hostí - 110 kč. No a v tom nařízení takhle kličkují: Do stejných sektorů, jako je ten pro hosty lístky neprodávají (asi nečekají, že bude vyprodáno) a do těch ochozů podél hřiště dali levnější, není to stejný sektor, tak to můžou udělat. No a kdyby bylo zle, budou tvrdit, že sektor pro hosty je komfortnější než ochozy podél hřiště a dokažte jim, že ne, takže nemá cenu se s nima dohadovat. Nečekal jsem, že zrovna Znojmo je schopné takové vychcanosti :evil:
Jo a PéeSko, pokud dorazíš zítra na Srbskou, tak jakmile rozhodčí začne zápas, tak zamávej, ono je celkem možný, v tom počtu znojemských fans to Tvoje mávnutí uvidím i ze sektoru Chacharů :mrgreen: :wink:

No a blesk podává trestní oznámení na tyto "chuligány" To je už fakt vrchol drzosti, aby zrovna blesk podával trestní oznámení. A nechápu, proč chtějí podávat trestní oznámení za výrok doufám že někdo taky napráská jeho bydliště. Co je na tomhle výroku protiprávního??

A ještě poslední věc: Fans Slávie si stěžují na zákrok PČR při pochodu na o tomhle vydal článek mimojiné i sport.cz. A tam v diskuzí dost lidí mělo kecy typu Ti svině si ještě stěžují apod. Nicméně, takoví chytráci neví, že i když je ten zákrok žádoucí (Slávisti tam měli dělobuchy apod. i přes několik výzev ať toho nechají), tak je někdy přehnaný. Jako třeba na Bazalech. Jak to bylo s těmi Slávisti nevím, nebyl jsem tam a tak nechci tady říkat nějaké soudy, ale nepřekvapilo by mě, kdyby policajti mydlili celý dav, bez ohledu na to, jestli je to výtržník, nebo normální fanoušek, který nesouhlasí s těmi dělobuchy, ale prostě je v průvodu, ze kterého nejde vystoupit díky kordonu policistů, kteří ten průvod doprovázejí A taky by mě zajímalo proč k zásahu policie došlo na místě, kde je nejhorší možnost odejít (Čechův Most). Takhle nemá normální fanoušek šanci uniknout a schytává taky rány pendrekama.
Brisingr
Team Manager

Post by Brisingr »

Je krásné vědět, že některé věci zůstávají při starém a nemění se. Jako například soccerproject. Pro nás stárnoucí a čím dál konzervativnější manažery, kteří zapomněli polovinu toho, co znali, je to nádherná zpráva...

Aktuality: 11.června 2012... :lol: :lol: :lol:

Letmým pohledem do tři nejvyšších divizí jsem objevil i některé staré známé ksichty. Zdravím Mantele mířícího do Áčka, Hippa mířícího za titulem (doufám), Azora, Milka s Dajem, Frenkieho a další. Hádám, že v dalších dnech zjistím, kdo další tady stále zůstal a kdo naopak odpadl...

A kdože jsem já? No, však vy na to jistě dříve či později (myslím, že spíš dříve) přijdete.

Mimochodem - co nového za posledních cca 20 sezón? Vyhrál Áčko někdo z Čechů, Slováků, Švédů či Jamajčanů?
Poptávka po agresivních (68-88), ne úplně starých (17-24) hráčích s aspoň trochu solidním výkonem po dotrénování (63+) za mrzký peníz (co nejméně) Např. z agresivní prasata z centra mládeže nehodící se do koncepce týmu. Především CB a CM.
mantel

Post by mantel »

že by obživnul Big El ?
Brisingr
Team Manager

Post by Brisingr »

mantel wrote:že by obživnul Big El ?
To je jedna možnost. A nebo někdo úplně jiný.
Poptávka po agresivních (68-88), ne úplně starých (17-24) hráčích s aspoň trochu solidním výkonem po dotrénování (63+) za mrzký peníz (co nejméně) Např. z agresivní prasata z centra mládeže nehodící se do koncepce týmu. Především CB a CM.
tomkycz

Post by tomkycz »

no tak já si zatím na wikipedii zjistil kdo nebo co je brisingr, ale to mi moc nepomohlo :D těch možností kdo jsi je pořád dost... ale zasejc, El byl vždycky na prachy takže ten už by stavěl centrum mládeže :mrgreen:
Azor

Post by Azor »

Já bych si tipl, že pan záhadný je puzzle. No, ono by bylo nejlepší si vzpomenout kdo skončil okolo 37.sezóny, jenže mě u tohohle paměť selhává :lol: A co paměti ostatních manažerů? :mrgreen: :wink:
Jinak, začátkem 40. let Sp vládl Sp ještě Hernán, vyhrál 4x za sebou Áčko, jednou se prosadil i Grady, který nyní drží jednu velice hodnotnou a obdivuhodnou sérii, v 58. sezóně bude již 9x za sebou v Áčku. Nyní válí Hippo, má ještě šanci na double, tak uvidíme :twisted:
Last edited by Azor on Sun Apr 20, 2014 8:58 pm, edited 1 time in total.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Azor, už táto sezóna je ôsmou Gradyho v áčku.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”