Wszystko co powinien wiedziec poczatkujacy
Moderators: Moderator, Polish Moderators
Re: Pytanko
ja tam mam obrone taka sobie a gram ofensywnie na 80 i jest dobrzeJiler wrote:Ja ponawiam pytanei, na ktore nei dostalem odpowiedzi:
Jaki najlepiej ustawic styl jesli gram taktyka kopnij i biegnij, a atak mam o wiele lepszy od obrony?

-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Pytanko
100%Jiler wrote:Ja ponawiam pytanei, na ktore nei dostalem odpowiedzi:
Jaki najlepiej ustawic styl jesli gram taktyka kopnij i biegnij, a atak mam o wiele lepszy od obrony?
-
Dyskusja w sprawie wysy³ania ofert transferowych w wiadomo¶ciach w grze zosta³a przeniesiona do oddzielnego w±tku : http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=71730.
-
Wynagrodzenia siê nie zmieni±, wiêc zobacz sobie tutaj :ALIENUS wrote:ile kasy dostane w przypadku zajêcia 3-go miejsca w najs³abszej lidze
ps. widzia³em te wynagrodzenia podane w FAQ, ale nie wiem czy tycz± sie one wszystkich lig, czy tylko tej najlepszej
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=63698
Jest mozliwosc ale:lami wrote:Chba jeszcze nie bylo takiego watku jezeli tak to przepraszam:)
Mianowicie chodzi mi o to czy isnieje mozliwosc zrobienia debetu na koncie druzyny tak czy nie?
jezeli tak to jaka jest maksymalna jego liczba
Dzieki pozdrawiam
mozna na minusie miec 2 mln, i masz bodajze tydzien na wyjscie z dlugow inaczej out...
i jak to dziala by zrobic debet...
przypuscmy masz 3 mln...ale chcesz kupic kogos za 4 mln...niestety tak sie nie da...nawet gdy chcialbys debet zrobic...ale mozna tak:
masz 3 mln...licytujesz 2 zawodnikow po 2 mln...dostajesz ich i wtedy masz na minusie 1 mln...
-
- Assistant Manager