C i a c h o wrote:Dissident wrote:C i a c h o wrote:sory dissident ale nie wierze zeby w tym sezonie Milan strzelil 4 bramki dla Bayernu 

ten mecz moze i wygraja ale na wyjezdzie bedzie pogrom 

I to nie tylko moje zdanie. Nie pawam sympatia ale w ostatnich meczach bayern troche wiecej strzelil. Milan ma niestety Kake (hehehe 

).
Code: Select all
Tabela jeszcze z grup.
1	Bayern	12	6	3	3	0	10-3
1	Milan	10	6	3	1	2	8-4

zobaczymy jak beda mecze, co z tego ze bayern ostatnio wiecej w LM strzelal, pogrom? Ty chyba nie wiesz co piszesz, bayern wysiadzie, oni tak lubia na koniec jak np. pamietny final z MU, a to ze macie inne zdanie niz moje to mnie najmniej obchodzi, Milan to nie tylko Kaka jakby co..widzisz rok temu dostal bayern baty, teraz tez dostanie, bo co nie mamy tylko Shevchenki, ale jest Ricardo Oliveira ktory tez potrafi grac, a Milan ostatnio w LM malo strzela bo jakbys zauwazyl grali 1 napastnikiem z Celtikiem bo bylo tylko 2 napastnikow w kadrze wiec nie masz sie co podniecac...co do grup, Bayern mial trudniejsza grupe musial grac do konca, dlatego ma lepszy bilans, Milan po 4 kolejkach mial awans, wiec ostatnie 2 mecze odpuscil, wiec nie sugeruj sie tabelka z grup...
ps. moj nick nie pisze sie z malej litery :]

Sory ale co mnie obcodzhi pamietny final z przed XX lat temu 

i tak wiadomo kto wygra 

chyba nikogo nie przekonasz 

A powinien obchodzic skoros taki wielki kibic, choc pewnie sie myle...
nawet nie probuje przekonywac, a kto wygra to sie okaze :]
a co mnie obchodzi, ze Bayern wyeliminowal Real, widzisz na jedno wychodzi :]
Gladiator wrote:Jeste¶ fanem Milanu, ja siê tym klubem nie interesuje, ale siê zastanawiam w kontek¶cie tej dyskusji nad jedn± spraw± - dlatego prosi³bym o informacje, dlaczego Milanowi co¶ nie bardzo idzie w Serie A (taa wiem, ¿e dosta³ punkty karne, ale nie tylko on) i ile zespo³ów z ligi w³oskiej otrzymuje awans do fazy grupowej LM, bo mo¿e siê okazaæ, ¿e je¶li Milan nie wygra LM, to w nast. sezonie w ogóle nie zagra w LM, my¶lisz, ¿e taki scenariusz jest mo¿liwy ?
No patrz, tak sie sklada, ze 8 ujemnych punktow to jednak duzo, a kto powiedzial, ze Milanowi nie idzie w Serie A?? Do trzeciego Palermo traca tylko 5 pkt, a do czwartego Lazio tylko 3 pkt, wiec nie wiem o czym piszesz. Z tego co piszesz wynika, ze Lazio tez nie idzie w Serie A skoro zaczeli z ujemnymi pkt i sa az na 4 miejscu...aha...Milanowi wystarczy 4 miejsce by zagral w LM, to, ze nie zagra w LM jest oczywiscie mozliwe, ale sadzisz ze nie zajma 4 miejsca?? bo ja jakos w to nie wierze, choc Ty zapewne jestes tego pewny :]