Dyskusja - III liga A
Moderator: Polish Moderators
lami wrote:Do Zakarish mialem nie komentowac twoich wypowiedzi ale... po pierwsze bawie sie grajac w to i na ktorym miejscu bede w tej lidze nie jest dla mnie najwazniejsze. popieram zdanie Dissidenta ze mozna wszystkie sprawy ustalic wczesniej i zaproszenia na mecz i to kto wpisuje wyniki. moze to rowne dobrze zrobic druzyna przyjezdna wystarczy sie dogadac, i problem znika no chyba ze ty masz z tym problem.
Sprawe wynikow i terminu ich wpisywania poruszalem juz w zeszlym sezonie z Ryba wiec sam sie nie wtryniaj jak nie o ciebie chodzilo. Kazda zabawa ma swoje zasady i reguly do ktorych sie dostosowujemy.
Pzdrawiam
PARKER-Team
No no no, miales nie komentowac, a wrzuciles komenta i jeszcza sam siebie zacytowaleslami wrote:lami wrote:Do Zakarish mialem nie komentowac twoich wypowiedzi ale... po pierwsze bawie sie grajac w to i na ktorym miejscu bede w tej lidze nie jest dla mnie najwazniejsze. popieram zdanie Dissidenta ze mozna wszystkie sprawy ustalic wczesniej i zaproszenia na mecz i to kto wpisuje wyniki. moze to rowne dobrze zrobic druzyna przyjezdna wystarczy sie dogadac, i problem znika no chyba ze ty masz z tym problem.
Sprawe wynikow i terminu ich wpisywania poruszalem juz w zeszlym sezonie z Ryba wiec sam sie nie wtryniaj jak nie o ciebie chodzilo. Kazda zabawa ma swoje zasady i reguly do ktorych sie dostosowujemy.
Pzdrawiam

Dobrze ,ze sie bawisz ta gra, niemniej reagujac na mozliwosc walkoweru z druzyna wyzej od ciebie , a pomijajac walkower zespolow ktore nie licza sie w walce o awans odnioslem inne wrazenie...a moze to poprostu brak konsekwencji z twojej strony:) Jezeli poczules sie urazony to przepraszam

Wiem ,ze mozna sie dogadac ,co nie zmienia faktu ze walenie walkowerow na lewo i prawo raczej nie zacheci do gry. Wydaje mi sie ,ze w lidze powinien byc bardziej klimat ala "przyjacielski" ,a walkowery przyznawane po ostrzezeniu.
O ciebie tez nie chodzilo ...ty tez sie wtryniles idac twoim tokiem rozumowania bo to nie ty dostales walkower !! wiec twoja wypowiedz to jedno wielkie wtrynienie

Ja TYLKO SKOMENTOWALEM ze popieram zachowanie ryby , za co odrazu dostalem odpowiedz z jakas docinka...jezeli ty widzisz w moim poscie akies wtrynianie ....ehh to ja ci nie pomoge

Mia³em nie pisac tego komentarza bla bla bla ,ale jak juz go napisalem to niech bedzie .... moze tez sam siebie pozniej skomentuje a co mi tam

Lami Pozdrawiam

-
- Member of the Soccer Project Association
Co rozumiesz jako "przyjacielski" ? Wiesz jak to wygl±da³o przed wprowadzeniem obowi±zku podawania wyników na forum ? Nikt prawie ich nie wpisywa³, prowadz±cy, mimo i¿ mieli kupê roboty, to dodatkowo musieli szukaæ wyników wszystkich zespo³ów i dopiero na tej podstawie robiæ tabele lub klasyfikacje strzelców, co by³o niedopuszczalne.Zakarish wrote:Wiem ,ze mozna sie dogadac ,co nie zmienia faktu ze walenie walkowerow na lewo i prawo raczej nie zacheci do gry. Wydaje mi sie ,ze w lidze powinien byc bardziej klimat ala "przyjacielski" ,a walkowery przyznawane po ostrzezeniu.
Ka¿da zabawa ma jakie¶ zasady, kto nie umie siê bawiæ, nie bêdzie psu³ zabawy innym, proste.
Moim zdaniem walkowery nie s± czêsto przyznawane. Jestem bardzo zadowolony, ¿e III ligi w tym sezonie szczególnie, s± bardzo aktywne, trzecioligowcy dyskutuj±, klimat jest fajny - i to jest dowód na to, ¿e polityka walkowerów sprawi³a, ¿e wreszcie w naszej lidze znale¼li siê ludzie, dla których warto t± zabawê prowadziæ, ludzie chêtni do pomocy, wywi±zuj±cy siê ze swoich obowi±zków i do tego jeszcze aktywni na forum. Inna sprawa - dobrze ¿e prowadz±cy czasami wyra¿aj± chêæ pój¶cia komu¶ na rêkê, ale musicie zrozumieæ, ¿e oni te¿ maj± w³asne zajêcia, swój w³asny czas (ja te¿

¯eby poczuæ ten klimat, musia³by¶ zostaæ prowadz±cym jakiej¶ ligi ...
Przy okazji - w nastêpnym sezonie bêdzie przeprowadzone kilka zmian w regulaminie, wiêc proszê o cierpliwo¶æ - bêd± one dotyczyæ m.in. zwiêkszenia czasu potrzebnego na wpisanie wyników i kilku innych rzeczy, ale o tym poinformuje w odpowiednim czasie na forum. Jak macie jakie¶ w³asne zastrze¿enia, to mo¿ecie pisaæ o tym w w±tku z dyskusj± o LP, z pewno¶ci± takie propozycje, o ile bêd± mo¿liwe do zrealizowania, zostan± rozwa¿one.
-
- Coach
Nasza liga
Witam!
Tu widzę jest ostra walka, ostrzejsza niż w naszej lidze chyba. Ale ja nie w tej sprawie. Chcę zapytać co się dzieje z aktualizacją wyników, tabeli etc.
P.s.
Ludziska, wyluzujcie się z lekka...
Tu widzę jest ostra walka, ostrzejsza niż w naszej lidze chyba. Ale ja nie w tej sprawie. Chcę zapytać co się dzieje z aktualizacją wyników, tabeli etc.
P.s.
Ludziska, wyluzujcie się z lekka...

nasza liga ssie kulki.... mamy zrobiona tabele do 11 kolejek, strzelcow do 9 kolejki. Ostatnia 14 kolejke sam zakladalem do wpisywania wynikow... , 15 po 2 dniach nie ma .... egghh moze powinno sie poszukac innych osob chetnych do prowadzenia ligi ...bo te sie NIE SPRAWDZAJA
Aha i prosze mi nie pisac ,ze jak jestem taki madry to sam powinienem ta lige poprowadzic itp itp , Bo ja sie tego nie podjalem , a mam w zwyczaju ,ze jak sie zobowiaze do czegos to staram sie to robic. peace
Aha i prosze mi nie pisac ,ze jak jestem taki madry to sam powinienem ta lige poprowadzic itp itp , Bo ja sie tego nie podjalem , a mam w zwyczaju ,ze jak sie zobowiaze do czegos to staram sie to robic. peace