BLOKADA KONTA

Moderators: Moderator, Polish Moderators

Karola=)
Assistant Coach

Post by Karola=) »

Dosta³am to samo co Sinus... czyli maila wygenerowanego automatycznie przez soccerproject... Który szeryf mnie zablokowa³... Mogê siê tylko domy¶liæ, po adresie mailowym nadawcy (Raynook@soccerproject.com)... Sprawdzi³am... faktycznie jest taki szeryf... Czech... Odpisa³am mu oczywi¶cie... Mam nadziejê, ¿e mi odpowie... Bo tak naprawdê to nie znam powodu blokacji mojego konta...
Da siê zrobiæ co¶ jeszcze w tej kwestii??

Przepraszam, ale jakie zg³oszenie by³o?? Gdzie, kiedy?? To, ¿e kto¶ kupi³ ode mnie zawodnika, którego wystawi³am to nie moja wina... A z tego co widzê... To ten menad¿er nie gra d³ugo, wiêc sie pewnie nie za bardzo zna... Z reszt± s± transfery za 11 mln... Te nikogo nie dziwi±? =/
pearljammer
Member of the Soccer Project Association

Post by pearljammer »

Karola=) wrote:Dosta³am to samo co Sinus... czyli maila wygenerowanego automatycznie przez soccerproject... Który szeryf mnie zablokowa³... Mogê siê tylko domy¶liæ, po adresie mailowym nadawcy (Raynook@soccerproject.com)... Sprawdzi³am... faktycznie jest taki szeryf... Czech... Odpisa³am mu oczywi¶cie... Mam nadziejê, ¿e mi odpowie... Bo tak naprawdê to nie znam powodu blokacji mojego konta...
Da siê zrobiæ co¶ jeszcze w tej kwestii??

Przepraszam, ale jakie zg³oszenie by³o?? Gdzie, kiedy?? To, ¿e kto¶ kupi³ ode mnie zawodnika, którego wystawi³am to nie moja wina... A z tego co widzê... To ten menad¿er nie gra d³ugo, wiêc sie pewnie nie za bardzo zna... Z reszt± s± transfery za 11 mln... Te nikogo nie dziwi±? =/
ale zobacz jacy zawodnicy sa za 11 mln, sa i po 30 mln...a to ze ktos kupil i nie zareagowalas na to to tylko mozesz miec do siebie pretensje...jak widzisz ze dostajesz dziwna oferte to zglaszasz to...ale po co...lepiej sprzedac bo wiecej sie zarobi nie myslac o mozliwych konsekwencjach...a gdzie...w przegladzie jest spis transferow...wczoraj sobie go przegladalem i wlasnie trafilem na Twoj i tam bylo najpierw: Są 1 nierostrzygnięte zgłoszenia oszustw związane ze sprzedającym tego zawodnika.
A pozniej, że sprzedajacy zostal zawieszony...poza tym nie uwazasz ze 31 latek ledwo 74% nie jest wart 1.4 mln? bo za taka cena takiego to mozna kupic 20 latka, nawet taniej czesto....wiec w odpowiedzi zapewne dostaniesz ze chodzi o transfer...tym bardziej ze druzyne ma flage egipska co juz snuje podejrzenia ze cos dziwnego tu moze byc no i ostatnio logowala sie 5 lipca...na 100% chodzi o ten transfer, i na 100% niestety nie ma szans na odbanowanie...tlumaczen, ze ktos zalicytowal itp to oni maja na pęczki, wiec nawet sie nie mysl o odbanowaniu...
"If you hate something don't you do it too..."
Gladiator

Post by Gladiator »

@Adas =) :
Translacja posz³a na twoj± skrzynkê, ale skoro tutaj chodzi o transfer, to raczej ci siê ona nie przyda. No ale poczekajcie na reakcjê szeryfa.

Hmm, gor±cy temat - nawet Czesi siê w³±czaj± do rozmowy - ¿eby nie by³o ¿adnych przecieków, ¿e my tutaj takie nieregulaminowe rozmowy prowadzimy :P.

Zatem piszcie do szeryfów i pytajcie co jest grane.
Manager: Gladiator
Team: FC Vixa (D.12)

Image
Regulamin (forum) (transfery)
Karola=)
Assistant Coach

Post by Karola=) »

Napisa³am do szeryfa z pro¶b± o podanie powodu... Oto co mi odpisa³:
Sorry for delaying...I was on vaccation! :-)

The problem is that you sold player to a team that was managed by the
same manager.

Raynook
Mo¿ecie mi powiedzieæ o co mu mo¿e dok³adnie chodziæ... bo ja nie do koñca wiem...
pearljammer

Post by pearljammer »

Karola=) wrote:Napisa³am do szeryfa z pro¶b± o podanie powodu... Oto co mi odpisa³:
Sorry for delaying...I was on vaccation! :-)

The problem is that you sold player to a team that was managed by the
same manager.

Raynook
Mo¿ecie mi powiedzieæ o co mu mo¿e dok³adnie chodziæ... bo ja nie do koñca wiem...
Problem jest, że sprzedałaś gracza do zespołu, który był zarządzany przez tego samego menadżera.
Gladiator

Post by Gladiator »

Ale co to znaczy dok³adnie ?Jak przez tego samego ? Przez ni± ? Bo szczerze powiedziawszy ja te¿ tego tak na 100% nie kumam.

Image
Karola=)
Assistant Coach

Post by Karola=) »

No ale bez sensu... To by napisa³, ze mam dwa zespo³y albo co¶... a tak to nie wiem do koñca co on mia³ na my¶li...
pearljammer

Post by pearljammer »

no jak nie rozumiecie? wg niego posiadalas 2 zespoly i tyle...a czemu tak sadzi? bo swieza druzyna, sprzed kilku dni i odrazu taki transfer, to na km widac wałek, znam juz takie przypadki...i oni pewnie na pęczki takich maja...tak napiszesz, że nie załozylas drugiego, ale on moze napisac ze Ty nie, tylko kolega/kolezanka dla Twoich korzysci majatkowych i koniec...wg mnie nie masz szans na odbanowanie, znam jednego takiego co mial taki przypadek i 1.5 tyg apelacji nie pomoglo, zawsze maja na wszystko wytlumaczenie...
WojT

Post by WojT »

A nawet je¿eli w duchu szeryf stwierdzi ¿e sie pomyli³ - to i tak nie zmieni decyzji dla zasad:
1. Szeryfowie nigdy siê nie myl±.
2. Je¿eli uwa¿asz ¿e siê myl± - patrz pkt 1 :P
Team: Real Jaworzno
Nick: bezimienny
Division: E.17
Karola=)
Assistant Coach

Post by Karola=) »

WoJT... dziêki za s³owa otuchy =P
Adas =)
Team Manager

Post by Adas =) »

POWIEM TAK.... to jest popierdolone...bo skoro ktos robi sobie np jaja...i kupuje zawodnika...moze i specjalnie..aby kogos zniszczyc... NO TO SORRY BARDZO...

POza tym ja normalnie sprzedaje swoich zawodnikow..tego typu za 1500000 !!!!!! WIEC CO MAM SIE TERAZ BAC I PRZED KAZDTYM TRANSFEREM PISAC DO SZERYFA...NO K>>> BEZ KITU !!!!!

OD DZIS PRZED KAZDYM TRANSFEREM...NAWET ZA PSIE PIENIADZE PISZE DO SZERYFA !!!! NIECH SOBIE OSPISUJE...MILION RAZY DZIENNIE JEDNEJ OSOBIE !!!!!!

NIE JEJ WINA... A BAN DLA NIEJ !!!! POPIERDOLONE !!!!!

PRosze o translacje tego tesxtu !1!!1 GLADIATOR...bardzo prosze o translacje...i wyslij mi gdzies... np na soccer....Z GORY THX !!!! NIE POMIN NIC =)
Manager: Rodrigo
Team: Caramel Vanilla
National Manager: Image

Strona Caramel Vanilla : www.caramelvanilla.futbolowo.pl

Image
pearljammer

Post by pearljammer »

Adas =) wrote:POWIEM TAK.... to jest popierdolone...bo skoro ktos robi sobie np jaja...i kupuje zawodnika...moze i specjalnie..aby kogos zniszczyc... NO TO SORRY BARDZO...

POza tym ja normalnie sprzedaje swoich zawodnikow..tego typu za 1500000 !!!!!! WIEC CO MAM SIE TERAZ BAC I PRZED KAZDTYM TRANSFEREM PISAC DO SZERYFA...NO K>>> BEZ KITU !!!!!

OD DZIS PRZED KAZDYM TRANSFEREM...NAWET ZA PSIE PIENIADZE PISZE DO SZERYFA !!!! NIECH SOBIE OSPISUJE...MILION RAZY DZIENNIE JEDNEJ OSOBIE !!!!!!

NIE JEJ WINA... A BAN DLA NIEJ !!!! POPIERDOLONE !!!!!

PRosze o translacje tego tesxtu !1!!1 GLADIATOR...bardzo prosze o translacje...i wyslij mi gdzies... np na soccer....Z GORY THX !!!! NIE POMIN NIC =)
hmm...troche juz w to gracie, wiec jesli ktos dal taka oferte wystarczylo ja zglosic, anulowaliby i zablokowaliby druzyne ktora dala oferte, sam tak mialem, nie wierze, ze nie orientujecie sie w cenach, a jesli sprzedajesz za 1.5 mln 30 latkow co maja max 75% to dziwie sie ze jeszcze bana nie dostales, widocznie ktos nie zrobil wgladu w Twoja historie...

ps. nie pisze tego by udowodnic wam, ze to wasza wina itp, ale znam takie przypadki, wiec wiem co sie wtedy dzieje...szeryfowie nie maja zadnej litosci...widac wałek to ban i adios...
Leonardo
Team President

Post by Leonardo »

WojT masz racje niestety :P

Adas =) to nie jest taki g³upi pomys³..
pisz±c do 1 szeryfa z ka¿dym "gównem" mo¿e damy im do myslenia i poka¿emy, ze zalezy nam na zespo³ach .. a przy okazji gosc siê sieknie widz±c dziennie tysi±ce maili :P
Gladiator

Post by Gladiator »

Pokasowa³em niepotrzebne posty. Prywatne uwagi proszê wymieniaæ na pw.

@all
Macie prawo siê pytaæ szeryfów czy wasze transfery s± ok, je¶li chcecie mozecie z niego korzystaæ ;).

@Adas=)
Translacje masz na pw na forum.

Image
Adas =)
Team Manager

Post by Adas =) »

Dziekuje Gladiator.
Manager: Rodrigo
Team: Caramel Vanilla