Czyli w zasadzie mo¿na mieæ z transferów 45 graczy i otrzymywaæ juniorów, przez co w zasadzie nie ma limitu na ilo¶æ graczy w zespole.
Moderators: Moderator, Polish Moderators
Wiadomosc zacytowana z innego tematu, ale pytania bardziej pasuja tutaj.pearljammer wrote:Ufuss teoretycznie zadna, ale fajnie jest miec caly swiat w druzynieco do juniorow, to dostalem GK ktory bedzie bardzo dobry, na pewno powyzej 82%, LM i CF moze ok 80 osiagna...i jeden CF z juniorow starszych 78%, w sam raz na sprzedaz...
1.Nie wiem, przypuszczam, ale bardzo rzadko junior ze szkolki ma mniej niz 77., patrzac po glownych skillach wnioskuje, ze moze tyle osiagnac, ale nie mam pewnosci 100%, poza tym za wczesnie jest by dokladnie okreslic wartosc, bo im mniej wytrenowany tym bardziej rozbiezne wartosci podaje SPMT.Ufuss wrote:
1. Skad wiesz ze beda mieli akuratnie taka srednia ocene?
2. Starszych juniorow... To nie jest tak ze kazdy junior ktory wychodzi ze szkolki ma 17lat?
3. Dostales ze szkolki, czy kupiles, bo chodzi mi o to ze chyba nie ma mozliwosci dostania wiecej niz jednego juniora ze szkolki (chyba ze sie myle)?
P.S. Sory ze tak truje.
@pearljammer: ad 1. B³±d, mo¿e mnieæ mniej oceny ogólnej. Jak junior ma np. dwa skile wytrenowane to w zasadzie nic o nim powiedzieæ nie mo¿na, chyba ¿e tylko to, ¿e te skile s± dobre, b±d¼ cienkie.pearljammer wrote:1.Nie wiem, przypuszczam, ale bardzo rzadko junior ze szkolki ma mniej niz 77., patrzac po glownych skillach wnioskuje, ze moze tyle osiagnac, ale nie mam pewnosci 100%, poza tym za wczesnie jest by dokladnie okreslic wartosc, bo im mniej wytrenowany tym bardziej rozbiezne wartosci podaje SPMT.Ufuss wrote:
1. Skad wiesz ze beda mieli akuratnie taka srednia ocene?
2. Starszych juniorow... To nie jest tak ze kazdy junior ktory wychodzi ze szkolki ma 17lat?
3. Dostales ze szkolki, czy kupiles, bo chodzi mi o to ze chyba nie ma mozliwosci dostania wiecej niz jednego juniora ze szkolki (chyba ze sie myle)?
P.S. Sory ze tak truje.
2. Starszy w sensie, ze ma juz 21 lat, a wyszedl w wieku 18, ale nie byl regularnie trenowany...
3. Juniorow mozna dostac wielu...przy 1 poziomie szkolki co 60 dni srednio, przy 2 co 40 i przy 3 co 20, mam wlasnie 3 poziom, wiec srednio juniora dostaje co 20 dni...
Jesli kupiles go to zawsze poprzednia druzyna dostaje 1%, jesli jest z Twojej pierwotnej druzyny w co watpie, bo wtedy wiadomo, ze % nie idzie do nikogo poza agentem zawodnika to moze byc jakis blad....Ufuss wrote:Wlasnie sprzedalem zawodnika i niewiedziec czemu 1% ceny zostal przekazany do poprzedniego klubu, wiec mam pytanie: w jakich sytuacjach placi sie poprzedniemu klubowi i czy zawsze jest to 1%?
Bo z tego co ja rozumiem (to sa tylko moje domysly) to jesli zawodnik nie pochodzi z naszej szkolki, badz nie zostal nam przydzielony na samym poczatku przy przejmowaniu druzyny to placimy poprzedniemu klubowi. Jesli sie myle to prosze mnie poprawic.
No wlasnie.Po co w takim razie u obroncow jest do trenowania strzal.Mam obronce co strzal ma 99 i nic z tego nie ma.pearljammer wrote:wiecie czemu wogole obroncy nie strzelaja zadnych goli? nigdy zaden nie strzelil z mojej druzyny...ciagle atak, i czasem pomoc...nie licze tych obroncow co grali w pomocy czy ataku jak u niektorychduzy minus ze wogole obroncy goli nie strzelaja...na pewno bylby to duzy plus...szczegolnie przy transferach i ofensywnej taktyce...