Kod jest nawet w tym w±tku w pierwszym po¶cie pod linkiem "wersja na linuxa".
Jak masz ochotê to pobaw siê tym

Moderator: Polish Moderators
Code: Select all
+-----+---------------------+------+------+------+------+-------------+-------+-------+
| 1. | FC_Morena | 18 | 13 : 1 : 4 | 48 - 15 | 33 | 40 |
+-----+---------------------+------+------+------+------+-------------+-------+-------+
| 2. | Malisko | 18 | 12 : 1 : 5 | 36 - 13 | 23 | 37 |
| 3. | Defensor | 18 | 12 : 1 : 5 | 37 - 20 | 17 | 37 |
| 4. | South_Park | 18 | 11 : 2 : 5 | 51 - 24 | 27 | 35 |
| 5. | FC_Atak | 18 | 10 : 2 : 6 | 41 - 25 | 16 | 32 |
| 6. | Real_Madrid | 18 | 8 : 3 : 7 | 25 - 24 | 1 | 27 |
| 7. | Sokol_P. | 18 | 6 : 1 : 11 | 33 - 32 | 1 | 19 |
| 8. | Zlotno | 18 | 3 : 4 : 11 | 24 - 37 | -13 | 13 |
| 9. | OKS_Sluzew | 18 | 3 : 1 : 14 | 17 - 45 | -28 | 10 |
| 10. | Elite_Squad | 18 | 0 : 0 : 18 | 3 - 80 | -77 | 0 |
W³a¶nie - b³±d z przeliczaniem bramek - wystarczy³o w tym przypadku skasowaæ 1 s³owo z programu i wszystko zaczê³o chodziæ poprawnie.pearljammer wrote:wszystko gra, elegancki program, i juz dobrze bramki przelicza...dzieki Glad
Tylko niech siê co¶ ustali z tym portalem, bo co forum to to inaczej wygl±da z bbcode itd. - trzeba to inaczej formatowaæ (nie wiem, spacje s± 'cieñsze' ?), jakie¶ takie s± przykre rzeczy, ¿e nie da sie tego zrobiæ tak, ¿eby wszedzie dzia³a³o dobrze.WojT wrote:Przy okazji Gladiator - niestety trzeba by by³o stworzyæ przynajmniej 2 wersje BBCode - jedna dla phpBB (forum SP) a druga na potrzeby forum lub stronki sp-poland bo tam niestety nie ma phpBB i raczej nie bêdzie (za du¿o dziur w kodzie phpBB)
BBCode... gdzie WojT? W terminarzu, jak zaproponowal Gladiator czy w tabeli? Bo jezeli chodzi o terminarz to jestem jak najbardziej za ale jezeli chodzi o tabele to pewnie ze mozna isc na latwizne (co zrobie w tym sezonie bo nie mam czasu, za duzo obowiazkow zwiazanych z moim nowonarodzonym synkiem Pawe³kiem) ale mozna tez potraktowac sprawe jak ja w zeszlym sezonie, zobacz na tabele ktora wczesniej robiem. Zawsze powinno sie dodawac cos od sebieWojT wrote:Kefu - ten BBCode jest po to aby od razu wrzuciæ tabelê bezpo¶rednio na forum. W ramach ustaleñ mo¿na podpowiedzieæ Gladiatorowi jak mo¿na usprawniæ sam BBCode aby wynik podany przez program by³ jak najbardziej zbli¿ony do naszych oczekiwañ.
Kefu - chodzi³o mi o program, niestety jak dobrze siê zorientowa³ Gladiator w tej wersji phpBB Administrator zablokowa³ mo¿liwo¶æ wklejania kodu HTML wiêc ³adnie graficznie tabele bêdzie trudno uzyskaæ - chyba ¿e bêdzie wkleja³o siê obrazki jak to do tej pory robi³o wiele osób.Kefu wrote: BBCode... gdzie WojT? W terminarzu, jak zaproponowal Gladiator czy w tabeli? Bo jezeli chodzi o terminarz to jestem jak najbardziej za ale jezeli chodzi o tabele to pewnie ze mozna isc na latwizne (co zrobie w tym sezonie bo nie mam czasu, za duzo obowiazkow zwiazanych z moim nowonarodzonym synkiem Pawe³kiem) ale mozna tez potraktowac sprawe jak ja w zeszlym sezonie, zobacz na tabele ktora wczesniej robiem. Zawsze powinno sie dodawac cos od sebie![]()
Chyba ze ktos lubi robic cos wedlug narzuconego schematu