Dyskusja - III liga B

Polish League and Polish Cup

Moderator: Polish Moderators

Post Reply
Kilmar
Team Board Member

Post by Kilmar »

Nie, nie gra³em, ale czy ja siê skar¿ê?
Nie zauwa¿y³em - moja wina.
Kilmar
the Nevis

Ash nazg durbatululuk, ash nazg gimbatul,
ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Gladiator
Member of the Soccer Project Association

Post by Gladiator »

Spoko, wyja¶niam tylko, ¿e to nic dziwnego, ¿e w pi±tek te¿ by³ mecz.
Manager: Gladiator
Team: FC Vixa (D.12)

Image
Regulamin (forum) (transfery)
Przemysław Nobik
Coach

Dziêki wszystkim gaczom i Tobie Halif

Post by Przemysław Nobik »

czesc tu mened¿er KS Sokó³ Pniewy TEAM s³uchajcie ju¿ teraz chcia³bym Wam wszystkim graczom podziêkowac za dostarczenie wielu emocji i za wiele wra¿eñ zregu³y tych pozytywnych Niestety z przyczyn nieformalnych 6.11 opuszczam Ligê Polsk± i wogóle soccerproject. dziêki za wszystko :o
Bêdzie mi Was Bardzo brakowaæ

Powodzenia i dobrej zabawy
C i a c h o
Team Board Member

Post by C i a c h o »

Powodzenia w realu ;]
Tak sie mowi gdy ktos konczy z ogame(dla wielu graczy ogame rzecz nie zwykla ^^ sam skonczylem dopiero za 2 razem bo po 1 i tak wrocilem :D)
Nie jest to ogame i ma sie troche bardziej spokojne noce niz tam ale mimo wsyzstko duuuuzo snu bez nerwow i ogolnie / Good Luck & Have Fun
Image
Image FamaS - W@rzywa Team
Przemysław Nobik
Coach

ciao

Post by Przemysław Nobik »

Dziêkuje wszystkim za wspó³pracê szczególnie dla Ciebie Halif zrobi³e¶ kawal dobrej roboty. W next sezonie zgodnie wcze¶niejszymi zapowiedziami nie bd gra³ z przyczyn osobistych KOCHAM CIÊ soccerproject!!

¯egnam siê z Wami narazie ale jeszcze nie powiedzia³em mam nadzieje ostatniego s³owa, wiêc ju¿ teraz szukajcie w moje miejsce zespo³u z ³awki rezerwowych

Dziêki wszystkim za wspó³prace!!!
C i a c h o
Team Board Member

Post by C i a c h o »

Chyba w sobote zaczniemy Lige 3b ?
chodzi mi o brak dat w terminarzu
Image
Gladiator

Post by Gladiator »

C i a c h o wrote:Chyba w sobote zaczniemy Lige 3b ?
chodzi mi o brak dat w terminarzu
OMG !
W ¶rode pierwsza kolejka, przecie¿ to wie ka¿dy ;)
Jak siê pojawi prowadz±cy to wstawi daty. Gracie w ¶rody i w soboty - klasycznie. W tydzieñ mam nadzieje siê kto¶ znajdzie, pierwsza kolejka w ¶rode 17.10 (dzi¶), druga w sobote 20.10 - mo¿na popatrzeæ na terminarze dla innych lig - daty s± te same.
Manager: Gladiator
Team: FC Vixa (D.12)

Image
Regulamin (forum) (transfery)
Jasiu Fasioja
Assistant Coach

Post by Jasiu Fasioja »

No mam szczê¶cie, dru¿yna Bie¿anowianka mia³a tylko wolny termin dzi¶ na 22:00. Wys³a³em zapro, mam nadziejê, ¿e przyjmie. :)

Do tej pory nie mam ¿adnej odpoweidzi, zaproszenie zosta³o wys³ane. Pozdrawiam , jak nie bêdzie odpowiedzi, go¶æ nie przyjmie zapa to WALKOWER ?

Manager: Jasiu Fasioja
Team: Szalone Fasole (H.2163)

Jasiu Fasioja
Assistant Coach

Post by Jasiu Fasioja »

Ostatnia szansa go¶cia, jak nie to walkower ;D

Manager: Jasiu Fasioja
Team: Szalone Fasole (H.2163)

KajTeK
Team Board Member

III Liga B - 1 kolejka

Post by KajTeK »

Zg³osi³em sie do prowadzenia ligi i mam tu zrbiæ porz±dek , jest ju¿ ca³y terminarz na ten sezon z datami . I z powodu braku prowadz±cego i braku dat 1 kolejke proszê o dokonczenie j± najlepiej do Soboty (20.10.2007r.) ostatecznie w niedziele mozna rozegraæ mecz .W poniedzia³ek bedzie tabela po 2 kolejkach.¯ycze powodzenia
Manager - KajTeK
Team - F.C. Zabijaki G.311
WojT

Post by WojT »

Jedna uwaga - zaproszenie na mecz powinno byæ wystawione przynajmniej na 48 godzin przed meczem, a w przypadku 1 kolejki termin ¶rodowy jest spraw± umown±.
Powiniene¶ oprócz wys³ania mu zaproszenia napisaæ osobn± wiadomo¶æ ¿ê grasz w LP zamiast tej a tej ekipy.
Jak mo¿esz to wy¶lij kilka zaproszeñ na mecz - nie musisz trzymaæ siê terminu ¶rodowego - mo¿e byæ czwartek, pi±tek - najwa¿niejsze aby wynik meczu pokaza³ siê najpó¼niej w pi±tek przed 23.
Pozdrawiam
Team: Real Jaworzno
Nick: bezimienny
Division: E.17
vetch
Assistant Coach

Post by vetch »

sorki ziom ale ja nie mam tak mobilnego dostepu do neta(i tym samym soccerproject) wiec wysylanie zapkow tak na 6h przed meczem nie jest dla mnie koleżeńskie, zwlaszcza ze w różnych porach wracam. Zwracam sie z uprzejma prosba o ponowienie zaproszenia. I to nie na kilka h przed meczem bo widac jak to sie konczy(staram sie rozgrywac sporo meczy stad nagle 1 termin dostepny)
1 sezon - 3 w H
pearljammer

Post by pearljammer »

Wojt na 24h przed meczem zaproszenie, a 12 godz przed trzeba przyjac...
"If you hate something don't you do it too..."
C i a c h o
Team Board Member

Post by C i a c h o »

W piatkowy wieczor ide na mecz a zaproszenie(innej opcji nie mam ze wzgledu na kondycje) wyslalem zaproszenie na 18 i nie wiem czy bede na kompie pozniejszym wieczorem wiec jak nie wstawie wyniku do 23 to zeby to sie nie skonczylo walkowerem na moja niekorzy¶æ ;]
Pisze na wszelki wypadek ;]

P.S. Te 12h to tez kwestia dogadania sie wiec nie trzeba sie zbytnio martwic tym ze zapomnialem wyslac zaproszenie 12h to raczej ludzie z tej ligi beda na tyle wyrozumiali ze je przyjma ale zeby nie powtarzala sie sytuacja zbyt czesto ;]
Image
KajTeK
Team Board Member

Post by KajTeK »

C i a c h o wrote:W piatkowy wieczor ide na mecz a zaproszenie(innej opcji nie mam ze wzgledu na kondycje) wyslalem zaproszenie na 18 i nie wiem czy bede na kompie pozniejszym wieczorem wiec jak nie wstawie wyniku do 23 to zeby to sie nie skonczylo walkowerem na moja niekorzy¶æ ;]
Pisze na wszelki wypadek ;]

P.S. Te 12h to tez kwestia dogadania sie wiec nie trzeba sie zbytnio martwic tym ze zapomnialem wyslac zaproszenie 12h to raczej ludzie z tej ligi beda na tyle wyrozumiali ze je przyjma ale zeby nie powtarzala sie sytuacja zbyt czesto ;]

jestem tego samego zdania :wink: tylko nie za czesto
Manager - KajTeK
Team - F.C. Zabijaki G.311
Post Reply

Return to “Liga Polska i Puchar Polski (pl)”