Za jakis czas zagramymalylegia_91 wrote:Bo nie ma nic nadzwyczajnego w Twojej dru¿ynie.
Bêdziesz gra³ dobrze, ale przegrywa³ z lepszymi :]

Moderators: Moderator, Polish Moderators
Ja bym nie wątpił w umiejętności Kefu. O ile mi wiadomo niedawno założyl nową drużyne i dopiero pracuje nad nią. Ale prawda jest ze Kefu talent MA !!! Życze mu jak najlepiej i mam nadzieje że wyjdziemy z ligi H bo tak jak ty jestem narazie na miejscu premiowanym awansem.Kefu wrote:Za jakis czas zagramymalylegia_91 wrote:Bo nie ma nic nadzwyczajnego w Twojej dru¿ynie.
Bêdziesz gra³ dobrze, ale przegrywa³ z lepszymi :]Wtedy z checia Ci udowodnie ze sie mylisz
hehe...dzieki za wiare w moje silyrodowity1928 wrote:Ja bym nie w±tpi³ w umiejêtno¶ci Kefu. O ile mi wiadomo niedawno za³o¿yl now± dru¿yne i dopiero pracuje nad ni±. Ale prawda jest ze Kefu talent MA !!! ¯ycze mu jak najlepiej i mam nadzieje ¿e wyjdziemy z ligi H bo tak jak ty jestem narazie na miejscu premiowanym awansem.Kefu wrote:Za jakis czas zagramymalylegia_91 wrote:Bo nie ma nic nadzwyczajnego w Twojej dru¿ynie.
Bêdziesz gra³ dobrze, ale przegrywa³ z lepszymi :]Wtedy z checia Ci udowodnie ze sie mylisz
@malylegia_91malylegia_91 wrote:Ja nie przepadam za druzyna Babelki. Menago tej druzynki jest nie za fajny..
"Kolego" ja przede wszystkim jestem za sob± (to prowadzi do sukcesu) ale takze kibicuje pearlowi,Gladiatorowi i Grabkowi (ten ostatni to ten wg Ciebie niefajny). Nie wiem co Ci nie pasuje w Grabku...napisz ...malylegia_91 wrote:Ja nie przepadam za druzyna Babelki. Menago tej druzynki jest nie za fajny..
Nie zycze im nic dobrego :]
Jestem za pearljammer'em
SPOKO MENAGO!
-Uwazajcie tez na mnieKilka sezonow i zobaczycie moje umiejetnosci
-
Glad chyba nie trzeba, wszyscy szanuja Grabka za to co robi dla Nas w SP.Gladiator wrote:W³a¶nie, mam pewne typy, dlaczego mu on nie pasuje, ale chêtnie us³ysze co ma do powiedzenia w tej sprawe .
Za co mo¿na nie lubiæ jednego z najlepszych mened¿erów w historii (bior±c pod uwage osi±gniêcia) z naszego kraju?
Zróbmy sonda¿.
Hym domyslam sie ze oceniasz menadzerow pod wzgledem ich udzielania sie na forum badz pomagania innym, przyznam sie ze jak zaczynalem sam napisalem do grabka z jakims pytaniem na odp czekalem chyba 2 dni i uzyskalem odpowiedz ktora nic w zasadzie mi nie wytlumaczyla, bo mialem za maly staz w tej grze i za malo wiedzialem (np nie znalem skrotow jak SP, HS, itd), wiec nie szufladkujmy menadzerow tylko dlatego ze nie udzielaja sie w tematach dotyczacych pomocy innym menadzerom, bo nie kazdy ma tak wiele czasu aby starczylo go na wszystko, a do tego pamietajmy o tym ze taki Grabek z pewnoscia dostaje dziennie pare-parkanascie-parkadziesiat wiadomosci na PW o prosbe w udzieleniu jakiejs pomocy.malylegia_91 wrote:A co mnie interesuje, ze on ma duzy wklad w tej grze. Tu chodzi o niego!
Nie bede wam tlumaczyl bo nie chce mi sie.