Divizia A

Aici se poate invita si organiza meciuri si cupe

Moderator: Romanian Moderators

Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Post by Kosmin »

sircos wrote:chiar nu poate nimeni sa-mi dea sa mie adresa site-ului ??? :x
adresa sitului este www.romaniasoccerproject.tk dar din motive de timp nam mai putut sa-l uploadez :oops: :oops: :oops:
mosmartin

Post by mosmartin »

Bah acum sincer sa fiu nu stiu de ce te sperii de napo, ca nu e chiar asa bun.
Agresivitatea in jocul asta conteaza enorm.

Imi amintesc ca cineva(se stie el) imi spunea acum 2 saptamani ca daca joc cu napo 5 meciuri nu termin egal nici macar unul dar sa castig, iar acum nu mai e de aceeasi parere.

Oricum cercel sa stii ca eu tin cu tine, ca sa nu aiba napo doua titluri ca atunci cand voi ajunge in A si ii voi luat titlul sigur se va lauda ca el are doua si eu doar unul. :lol: :lol: :lol:
Last edited by mosmartin on Wed Nov 28, 2007 4:32 pm, edited 1 time in total.
napoleonard

Post by napoleonard »

Kosmin wrote:
sircos wrote:chiar nu poate nimeni sa-mi dea sa mie adresa site-ului ??? :x
adresa sitului este www.romaniasoccerproject.tk dar din motive de timp nam mai putut sa-l uploadez :oops: :oops: :oops:
kosmin, da un clasament mai actual ai? ca jur ca nu mai stiu ce si cum cu golaverajul ala :lol:

edit:
mosmartin wrote:Imi amintesc ca cineva(se stie el) imi spunea acum 2 saptamani ca daca joc cu napo 5 meciuri nu termin egal nici macar unul dar sa castig, iar acum nu mai e de aceeasi parere.
ce zici tu acolo? :D :D :lol: :lol: eu zic sa le facem sa vedem? si 10 daca vrei...la un egal dau cate beri vrei tu :D :D :lol: :twisted: :twisted:
Last edited by napoleonard on Wed Nov 28, 2007 4:35 pm, edited 1 time in total.
Image
warchilde

Post by warchilde »

cercel, hai copile ca noi suntem de partea ta...nu ai voie sa pierzi in fata lu napo...la ce alexa are el in echipa, trb sa te joci cu el...daca ai noroc, termina meciul in genunchi, ca aia de la slavia pe anfield :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
mosmartin

Post by mosmartin »

napoleonard wrote:
ce zici tu acolo? :D :D :lol: :lol: eu zic sa le facem sa vedem? si 10 daca vrei...la un egal dau cate beri vrei tu :D :D :lol: :twisted: :twisted:
Hopa, te-am adus unde vroiam, si asa planuiesc o vizita la TM, macar berile sa fie asigurate.

Deci asa ramane 10 meciuri, daca scot un egal le dai tu, daca nu dau eu berile.

Sa ma anunti cand esti pregatit,deocamdata te las sa te bati cu baietii si apoi. :twisted: :twisted: :twisted:

PS: Daca pierzi campionatul sa nu te plangi ca accidentul este de la moral. :lol: :lol:
napoleonard

Post by napoleonard »

mosmartin wrote:Deci asa ramane 10 meciuri, daca scot un egal le dai tu, daca nu dau eu berile.

Sa ma anunti cand esti pregatit,deocamdata te las sa te bati cu baietii si apoi. :twisted: :twisted: :twisted:

PS: Daca pierzi campionatul sa nu te plangi ca accidentul este de la moral. :lol: :lol:
in pauza competitionala propun un meci pe zi, in una din primele doua simulari, un meci la tine unul la mine :D...facem si topic la meciuri amicale ca sa tinem socoteala la bere :twisted: :twisted:
Image
warchilde

Post by warchilde »

faceti-va mah un topic cu victoriile ca nu prea vad egaluri pe acolo...si napo, baga banii la saltea, ca asta bea mult :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mosmartin

Post by mosmartin »

Pai asa ma gandeam si eu ca sa poti juca cu titularii ca daca bagi rezervele esti mancat. :twisted: :twisted:

Vom juca la ora 10.

Totusi daca vrei sa-ti dau o bere de meci castigat exageram un pic, ca e cam dificil eu din G sa te bat pe tine din D. :twisted: :twisted:

Eu zic asa, merge pe 5 sau 10 beri, ca nu prea beau atatea, ca din 10 meciuri unul il terminam egal. Nu vreau sa zic ca te bat, desi stiu asta, ca as inflama spritele. :lol: :lol:
napoleonard

Post by napoleonard »

mosmartin wrote: Eu zic asa, merge pe 5 sau 10 beri, ca nu prea beau atatea, ca din 10 meciuri unul il terminam egal. Nu vreau sa zic ca te bat, desi stiu asta, ca as inflama spritele. :lol: :lol:
cand vii, daca bat tot ne platesti consumatia la amandoi, cat putem duce :twisted: , daca scoti doua egaluri fac eu consumatia...ca la un egal poate sa fie accident :twisted: :twisted: :D :D :lol: ...la victorie :shock: nu stiu ce inseamna asta , dar daca ai zis, sa vorbim si despre asta, iti platesc doua zile consecutiv berea :wink: :lol: :lol: :lol:

daca fac doua egaluri, cercel esti invitat la bere, ca ai de dat mie niste beri si uite asa le pasez la mosu' si pot sa fac si eu fatza la cheltuieli :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Image
mosmartin

Post by mosmartin »

Ok asa merge, la doua egaluri pierzi tu.

Iar la victorie nici nu mai are rost sa mai jucam ca ai pierdut din start.

O sa incerc atunci sa te bat din primul meci ca sa nu mai lungim agonia. :lol: :lol: :lol:

PS:Auzi cercel sa te pregatesti ca aparent e diferenta mare intre echipele noastre, dar pe hartie cu toti factorii lurcurile nu mai stau chiar asa. :lol: :lol:

Apropo napoleoane, vezi ca mai vin 2-3 jucatori, dar tot din astia slabuti de liga G, presupun ca nu-i problema asta. :twisted: :twisted: :twisted:

PPS: Napo imi place ca ai luat in calcul si varianta ca s-ar putea sa pierzi pariul. :twisted: :twisted:
napoleonard

Post by napoleonard »

nu subestimez adversarul niciodata :twisted: :twisted: :lol:

si eu am ceva bani...si mai vin...si astept sa-i cheltui :wink:
Image
mosmartin

Post by mosmartin »

OK, e foarte bine asa, jucam cu ce avem atunci. :twisted: :twisted:
napoleonard

Post by napoleonard »

mosmartin wrote:OK, e foarte bine asa, jucam cu ce avem atunci. :twisted: :twisted:
acu sincer, sunt sigur ca nu ma bati, de egal is mari sanse...ai un atac foarte bun :wink: daca ti-ai face si restu echipei cum ai atacul, pana in D cred ca nu te opreste nimeni, si daca mai dai in D de o serie cum e a lui cercel, o sa defilezi si in D :twisted: :lol: :wink:
Image
mosmartin

Post by mosmartin »

Pai eu zic ca asa cum e echipa oricum nu ma opreste nimeni pana in D.
Cu toate astea voi avea pe fiecare post titularul de minim 68, probabil pana in E, desi s-ar putea sa fie si prin F daca am un pic bulan. :twisted: :twisted:

Pai eu pentru egaluri am pus pariu, ca de batut nici eu nu prea stiu, desi cred intr-o surpriza. :twisted: :twisted: :twisted:

Deocamdata sunt pe la 135 pe linii in conditii ideale, dar conditiile ideale la mine incep de la o agresivitate relativ mica a arbitrului. :lol: :lol:
bizone

Post by bizone »

cercel_jr wrote: Liga SP, bizone are liga grea, waw, cu tot cu ajutorul pe care l-a primit de la kenny sau fara? :twisted:
de la kenny n-am primit nici un ajutor, esti prost informat.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Post Reply

Return to “Amicale/Cupe Amicale (ro)”