adresa sitului este www.romaniasoccerproject.tk dar din motive de timp nam mai putut sa-l uploadezsircos wrote:chiar nu poate nimeni sa-mi dea sa mie adresa site-ului ???
Divizia A
Moderator: Romanian Moderators
Bah acum sincer sa fiu nu stiu de ce te sperii de napo, ca nu e chiar asa bun.
Agresivitatea in jocul asta conteaza enorm.
Imi amintesc ca cineva(se stie el) imi spunea acum 2 saptamani ca daca joc cu napo 5 meciuri nu termin egal nici macar unul dar sa castig, iar acum nu mai e de aceeasi parere.
Oricum cercel sa stii ca eu tin cu tine, ca sa nu aiba napo doua titluri ca atunci cand voi ajunge in A si ii voi luat titlul sigur se va lauda ca el are doua si eu doar unul.

Agresivitatea in jocul asta conteaza enorm.
Imi amintesc ca cineva(se stie el) imi spunea acum 2 saptamani ca daca joc cu napo 5 meciuri nu termin egal nici macar unul dar sa castig, iar acum nu mai e de aceeasi parere.
Oricum cercel sa stii ca eu tin cu tine, ca sa nu aiba napo doua titluri ca atunci cand voi ajunge in A si ii voi luat titlul sigur se va lauda ca el are doua si eu doar unul.
Last edited by mosmartin on Wed Nov 28, 2007 4:32 pm, edited 1 time in total.
-
napoleonard
- Member of the Soccer Project Association
kosmin, da un clasament mai actual ai? ca jur ca nu mai stiu ce si cum cu golaverajul alaKosmin wrote:adresa sitului este www.romaniasoccerproject.tk dar din motive de timp nam mai putut sa-l uploadezsircos wrote:chiar nu poate nimeni sa-mi dea sa mie adresa site-ului ???![]()
![]()
edit:
ce zici tu acolo?mosmartin wrote:Imi amintesc ca cineva(se stie el) imi spunea acum 2 saptamani ca daca joc cu napo 5 meciuri nu termin egal nici macar unul dar sa castig, iar acum nu mai e de aceeasi parere.
Last edited by napoleonard on Wed Nov 28, 2007 4:35 pm, edited 1 time in total.

Hopa, te-am adus unde vroiam, si asa planuiesc o vizita la TM, macar berile sa fie asigurate.napoleonard wrote:
ce zici tu acolo?![]()
![]()
![]()
eu zic sa le facem sa vedem? si 10 daca vrei...la un egal dau cate beri vrei tu
![]()
![]()
![]()
![]()
Deci asa ramane 10 meciuri, daca scot un egal le dai tu, daca nu dau eu berile.
Sa ma anunti cand esti pregatit,deocamdata te las sa te bati cu baietii si apoi.
PS: Daca pierzi campionatul sa nu te plangi ca accidentul este de la moral.
-
napoleonard
in pauza competitionala propun un meci pe zi, in una din primele doua simulari, un meci la tine unul la minemosmartin wrote:Deci asa ramane 10 meciuri, daca scot un egal le dai tu, daca nu dau eu berile.
Sa ma anunti cand esti pregatit,deocamdata te las sa te bati cu baietii si apoi.![]()
![]()
![]()
PS: Daca pierzi campionatul sa nu te plangi ca accidentul este de la moral.![]()

Pai asa ma gandeam si eu ca sa poti juca cu titularii ca daca bagi rezervele esti mancat.
Vom juca la ora 10.
Totusi daca vrei sa-ti dau o bere de meci castigat exageram un pic, ca e cam dificil eu din G sa te bat pe tine din D.
Eu zic asa, merge pe 5 sau 10 beri, ca nu prea beau atatea, ca din 10 meciuri unul il terminam egal. Nu vreau sa zic ca te bat, desi stiu asta, ca as inflama spritele.

Vom juca la ora 10.
Totusi daca vrei sa-ti dau o bere de meci castigat exageram un pic, ca e cam dificil eu din G sa te bat pe tine din D.
Eu zic asa, merge pe 5 sau 10 beri, ca nu prea beau atatea, ca din 10 meciuri unul il terminam egal. Nu vreau sa zic ca te bat, desi stiu asta, ca as inflama spritele.
-
napoleonard
cand vii, daca bat tot ne platesti consumatia la amandoi, cat putem ducemosmartin wrote: Eu zic asa, merge pe 5 sau 10 beri, ca nu prea beau atatea, ca din 10 meciuri unul il terminam egal. Nu vreau sa zic ca te bat, desi stiu asta, ca as inflama spritele.![]()
daca fac doua egaluri, cercel esti invitat la bere, ca ai de dat mie niste beri si uite asa le pasez la mosu' si pot sa fac si eu fatza la cheltuieli

Ok asa merge, la doua egaluri pierzi tu.
Iar la victorie nici nu mai are rost sa mai jucam ca ai pierdut din start.
O sa incerc atunci sa te bat din primul meci ca sa nu mai lungim agonia.
PS:Auzi cercel sa te pregatesti ca aparent e diferenta mare intre echipele noastre, dar pe hartie cu toti factorii lurcurile nu mai stau chiar asa.
Apropo napoleoane, vezi ca mai vin 2-3 jucatori, dar tot din astia slabuti de liga G, presupun ca nu-i problema asta.

PPS: Napo imi place ca ai luat in calcul si varianta ca s-ar putea sa pierzi pariul.

Iar la victorie nici nu mai are rost sa mai jucam ca ai pierdut din start.
O sa incerc atunci sa te bat din primul meci ca sa nu mai lungim agonia.
PS:Auzi cercel sa te pregatesti ca aparent e diferenta mare intre echipele noastre, dar pe hartie cu toti factorii lurcurile nu mai stau chiar asa.
Apropo napoleoane, vezi ca mai vin 2-3 jucatori, dar tot din astia slabuti de liga G, presupun ca nu-i problema asta.
PPS: Napo imi place ca ai luat in calcul si varianta ca s-ar putea sa pierzi pariul.
-
napoleonard
-
napoleonard
acu sincer, sunt sigur ca nu ma bati, de egal is mari sanse...ai un atac foarte bunmosmartin wrote:OK, e foarte bine asa, jucam cu ce avem atunci.![]()

Pai eu zic ca asa cum e echipa oricum nu ma opreste nimeni pana in D.
Cu toate astea voi avea pe fiecare post titularul de minim 68, probabil pana in E, desi s-ar putea sa fie si prin F daca am un pic bulan.
Pai eu pentru egaluri am pus pariu, ca de batut nici eu nu prea stiu, desi cred intr-o surpriza.

Deocamdata sunt pe la 135 pe linii in conditii ideale, dar conditiile ideale la mine incep de la o agresivitate relativ mica a arbitrului.

Cu toate astea voi avea pe fiecare post titularul de minim 68, probabil pana in E, desi s-ar putea sa fie si prin F daca am un pic bulan.
Pai eu pentru egaluri am pus pariu, ca de batut nici eu nu prea stiu, desi cred intr-o surpriza.
Deocamdata sunt pe la 135 pe linii in conditii ideale, dar conditiile ideale la mine incep de la o agresivitate relativ mica a arbitrului.