adresa sitului este www.romaniasoccerproject.tk dar din motive de timp nam mai putut sa-l uploadezsircos wrote:chiar nu poate nimeni sa-mi dea sa mie adresa site-ului ???

Moderator: Romanian Moderators
adresa sitului este www.romaniasoccerproject.tk dar din motive de timp nam mai putut sa-l uploadezsircos wrote:chiar nu poate nimeni sa-mi dea sa mie adresa site-ului ???
kosmin, da un clasament mai actual ai? ca jur ca nu mai stiu ce si cum cu golaverajul alaKosmin wrote:adresa sitului este www.romaniasoccerproject.tk dar din motive de timp nam mai putut sa-l uploadezsircos wrote:chiar nu poate nimeni sa-mi dea sa mie adresa site-ului ???![]()
![]()
ce zici tu acolo?mosmartin wrote:Imi amintesc ca cineva(se stie el) imi spunea acum 2 saptamani ca daca joc cu napo 5 meciuri nu termin egal nici macar unul dar sa castig, iar acum nu mai e de aceeasi parere.
Hopa, te-am adus unde vroiam, si asa planuiesc o vizita la TM, macar berile sa fie asigurate.napoleonard wrote:
ce zici tu acolo?![]()
![]()
![]()
eu zic sa le facem sa vedem? si 10 daca vrei...la un egal dau cate beri vrei tu
![]()
![]()
![]()
![]()
in pauza competitionala propun un meci pe zi, in una din primele doua simulari, un meci la tine unul la minemosmartin wrote:Deci asa ramane 10 meciuri, daca scot un egal le dai tu, daca nu dau eu berile.
Sa ma anunti cand esti pregatit,deocamdata te las sa te bati cu baietii si apoi.![]()
![]()
![]()
PS: Daca pierzi campionatul sa nu te plangi ca accidentul este de la moral.![]()
cand vii, daca bat tot ne platesti consumatia la amandoi, cat putem ducemosmartin wrote: Eu zic asa, merge pe 5 sau 10 beri, ca nu prea beau atatea, ca din 10 meciuri unul il terminam egal. Nu vreau sa zic ca te bat, desi stiu asta, ca as inflama spritele.![]()
acu sincer, sunt sigur ca nu ma bati, de egal is mari sanse...ai un atac foarte bunmosmartin wrote:OK, e foarte bine asa, jucam cu ce avem atunci.![]()